g24f2 bakabilirsinBütçem 4-5 civarı bu monitörleri beğendim. Genelde fps tarzı oyunlar oynayacağım. Sizce hangisini alayım ya da buna benzer kullandığınız varsa atar mısınız?
Hepsi kağıt üstünde olduğu için aynı şeyler.Panel test sonucu olan bir monitör attım gerisinin panel testleri trde yok.Arkadaşlar sadece attığım linklerden seçer misiniz daha fazla seçenek kafamı karıştırıyor
senin attıgın va panel ben ıps panel istiyorumHepsi kağıt üstünde olduğu için aynı şeyler.Panel test sonucu olan bir monitör attım gerisinin panel testleri trde yok.
@Fantastiktürk isimli üyemizin fikrini alıp önerilerine göre hareket etmeni öneririm.Bütçem 4-5 civarı bu monitörleri beğendim. Genelde fps tarzı oyunlar oynayacağım. Sizce hangisini alayım ya da buna benzer kullandığınız varsa atar mısınız?
AOC 24G4X 23.8" 180Hz 0.5ms IPS Full HD Gaming (Oyuncu) Monitör - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.comASUS 24" TUF GAMING VG249QL3A 1Ms 180Hz FULL HD IPS FREESYNC/G-SYNC GAMING MONİTÖR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS 24" TUF GAMING VG249QL3A 1Ms 180Hz FULL HD IPS FREESYNC/G-SYNC GAMING MONİTÖR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
senin attıgın va panel ben ıps panel istiyorum
Dediğin monitörü ben aldım ve hiç de pişman değilim. Piyasada iyi diye söylenen monitörlerden sonra bu kadar f/p monitöre sırf marka ismi üzerinden sallamamalısın. Aynı markaya bende o gözle bakıyordum fakat cidden markanın içinden cımbızla çekilerek alınmış bir monitör gayet de kaliteliAlınır geçen millete indirim diye dandirik monitörü 3k civarına aldırdı bu fiyata normal
Valla bu hafta 3-4 tane gördüm birinde 5-6 ölü piksel birinde ekran git gel yapması filan yorumlar iç açıcı değil birde ne kadar uzun götürür kim bilirDediğin monitörü ben aldım ve hiç de pişman değilim. Piyasada iyi diye söylenen monitörlerden sonra bu kadar f/p monitöre sırf marka ismi üzerinden sallamamalısın. Aynı markaya bende o gözle bakıyordum fakat cidden markanın içinden cımbızla çekilerek alınmış bir monitör gayet de kaliteli
Hocam LG ve Lenovo nun testler ne zaman gelecek?@Fantastiktürk isimli üyemizin fikrini alıp önerilerine göre hareket etmeni öneririm.
teşekkür ederimm@Fantastiktürk isimli üyemizin fikrini alıp önerilerine göre hareket etmeni öneririm.