Fantastiktürk
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
Teşekkürler.@Fantastiktürk isimli üyemizin fikrini alıp önerilerine göre hareket etmeni öneririm.
Bu modeli bayağı aramama rağmen en ufak inceleme kırıntısına ulaşamadım.ASUS 24" TUF GAMING VG249QL3A 1Ms 180Hz FULL HD IPS FREESYNC/G-SYNC GAMING MONİTÖR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS 24" TUF GAMING VG249QL3A 1Ms 180Hz FULL HD IPS FREESYNC/G-SYNC GAMING MONİTÖR fiyatı, teknik
İncelemesi olmayan herhangi bir monitörü önermiyoruz. Çünkü diğer parçaların aksine monitörlerde kağıt üstü veriler bir şey ifade etmiyor. Dolayısıyla risk. Hele de bu fiyatta 24G2SP, 24G4X, R25i gibi iyi modeller varken. Aldığınızda memnun olmazsınız demiyorum ancak bu fiyatta bayağı iyi alternatifler varken onlara göre kötü bir model olabilir.
Kesinlikle ve net bir şekilde önermiyorum. Diğerlerine göre çok daha giriş seviyesi bir model. Bir de utanmadan 4900'e fırsat demişler. Kısaca şuradan öğrenebilirsiniz:
Rehber - Viewsonic VX2428 (J) sandığınız kadar iyi bir monitör değil!
Merhaba. Forumda bu aralar sıklıkla gördüğüm bir model olan Viewsonic VX2428'in neden bir anda patlama yapıp önerilmeye başlandığı merak etmiştim, çünkü yeni bir model ve incelemeleri bile yok gibi bir şey. Olan incelemeleri de genellikle teknik konulara girilmeyen kağıt üstü verilerin okunup...
forum.donanimarsivi.com
Benim önerdiğim modeller:
AOC 24G4X 23.8" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AOC 24G4X 23.8" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! AOC 24G4X 23.8" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 4.699,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Lenovo Legion R25i-30 67B7GACBTK 24.5" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 165 Hz Monitör Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Lenovo Legion R25i-30 67B7GACBTK 24.5" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 165 Hz Monitör fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Lenovo Legion R25i-30 67B7GACBTK 24.5" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 165 Hz Monitör özelliklerini incele, 4.669,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
İçlerinden tercihim 24G4X olurdu. R25i'nin daha yüksek parlaklık, daha iyi HDR, biraz daha büyük olması gibi artıları var. Ancak kontrast olarak daha kötü olması, kritik olanlar bilinse de bazı özelliklerinin bilinmemesi, stanby sorunu olması, kalite kontrolüne daha az güvenmem ve şu an daha pahalı olması nedeniyle 24G4X'i öneririm. Selefleri 24G2SP, 24G2U da başarılı modellerdi ve bu da şu anki izlenimlerimize göre fiyatına göre gayet başarılı bir model.
Son düzenleme: