Neler Yeni

Yardım 180Hz veya 240Hz IPS Monitör Önerisi

canndev

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Atacan Cengiz
Bütçe
10000
Merhaba,

Yeni bir monitör alacağım ve düzgün bir model ve marka bulamadım maalesef aradığım monitör 180hz veya 240hz IPS panel monitör arıyorum ya çok büyük oluyor yada VA panel oluyor yardımcı olabilecek veya önerisi olanları aşağıya bekliyorum. :)

Şimdiden teşekkürler.

hardbroman

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
628
İsim
Mirhan Yalçın
Merhaba,

Yeni bir monitör alacağım ve düzgün bir model ve marka bulamadım maalesef aradığım monitör 180hz veya 240hz IPS panel monitör arıyorum ya çok büyük oluyor yada VA panel oluyor yardımcı olabilecek veya önerisi olanları aşağıya bekliyorum. :)

Şimdiden teşekkürler.
G4 25 inç sanırım en ucuza seçenek budur

MrCodeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,244
İsim
Sinan Aba
Merhaba,

Şimdiden teşekkürler.
odyssey g4 alabilirsin 240hz ips bütçe daha yüksek ise farklı bir şey bakarız

canndev

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Atacan Cengiz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
odyssey g4 alabilirsin 240hz ips bütçe daha yüksek ise farklı bir şey bakarız
max 10.000 ₺ çıkabilirim kulaklık da alacağım için gamerlar için önerilen bir modelmidir günümün nerdeyse %70 i PC başında geçiyor oyun ve işim yüzünden :D

MrCodeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,244
İsim
Sinan Aba
max 10.000 ₺ çıkabilirim kulaklık da alacağım için gamerlar için önerilen bir modelmidir günümün nerdeyse %70 i PC başında geçiyor oyun ve işim yüzünden :D
Odyssey g4 işini fazlasıyla görür bende aynı monitoru kullanıyorum memnunum sadece yanıt süresini en yükseğe(extreme) çektiğimde ekranda gölgelenme oluyor bende daha hızlı seçeneğinde kullanıyorum onun dışında çok iyi monitor kalan 4k'ya farklı bir şey de alınabilir tabi 10k'ya üst düzey monitor bulunur orası ayrı

canndev

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Atacan Cengiz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Odyssey g4 işini fazlasıyla görür bende aynı monitoru kullanıyorum memnunum sadece yanıt süresini en yükseğe(extreme) çektiğimde ekranda gölgelenme oluyor bende daha hızlı seçeneğinde kullanıyorum onun dışında çok iyi monitor kalan 4k'ya farklı bir şey de alınabilir tabi 10k'ya üst düzey monitor bulunur orası ayrı
Şuanlık Samsung Odyssey G4 240Hz de karar kıldım eğer sorun olmazsa veya değiştirmezsem alıcam. Yanıtlar için ve yardım ettiğiniz için teşekkür ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,007,381
Üyeler
159,614
Son üye
muratkontas41
Top Bottom