Link var mı knka
Ayn goodram gayet güzel ya ben asıl gskill Trident Z olanları seviyorum ama kim yanaşır ona alirsam direk bunu alırım zaten goodramaltta ürün açıklamasında yazıyor ömür boyu garanti diyeGOODRAM 8GB IRDM PRO 3600MHz CL18 DDR4 Siyah Single Kit Ram | ITOPYA
GOODRAM 8GB IRDM PRO 3600MHz CL18 DDR4 Siyah Single Kit Ram En iyi fiyat seçenekleri ile IRP-K3600D4V64L18S/8G ITOPYA'dawww.itopya.com
neden işlemci soğutucunu 120m seçtiniz 150 tl daha verip cooler master liquid ml 240l v2 var piyasada sıfır 1619 tl yeAyn goodram gayet güzel ya ben asıl gskill Trident Z olanları seviyorum ama kim yanaşır ona alirsam direk bunu alırım zaten goodram
İkinci el knka sıfır kapalı kutu 800tlneden işlemci soğutucunu 120m seçtiniz 150 TL daha verip cooler master liquid ml 240l v2 var piyasada sıfır 1619 TL ye
Zaten kasada pek yer yok öne hava giriş fanı takıyorsun arkaya egzoz zaten yukarıda tek fan yeri var anca oraya uygunneden işlemci soğutucunu 120m seçtiniz 150 TL daha verip cooler master liquid ml 240l v2 var piyasada sıfır 1619 TL ye
ozaman olur bakİkinci el knka sıfır kapalı kutu 800tl
Mesaj otomatik birleştirildi:
Zaten kasada pek yer yok öne hava giriş fanı takıyorsun arkaya egzoz zaten yukarıda tek fan yeri var anca oraya uygun
kasa ve psu totalde kaça geldiİkinci el knka sıfır kapalı kutu 800tl
Zaten kasada pek yer yok öne hava giriş fanı takıyorsun arkaya egzoz zaten yukarıda tek fan yeri var anca oraya uygun
Kasa Zaten sıfır knka LED bar aldım nzxt kasanın altına Monte ettim ikisi 1530tl PSU ise aigo markası var arkadaşımda ondan düşünüyorum 500 e bırakıyorozaman olur bak
kasa ve psu totalde kaça geldi
bende sistem toplamaya çalışıyorum şuan araştırmadayım da https://www.itopya.com/thermaltake-...ed-glass-750w-80-usb-30-mid-tower-kasa_u10859 bunu buldum piyada 2940 tl ye va en düşük ama iyimidr buKasa Zaten sıfır knka LED bar aldım nzxt kasanın altına Monte ettim ikisi 1530tl PSU ise aigo markası var arkadaşımda ondan düşünüyorum 500 e bırakıyor
Güzel knka ben nzxt hayranıyım o yüzden tercih ettimbende sistem toplamaya çalışıyorum şuan araştırmadayım da https://www.itopya.com/thermaltake-...ed-glass-750w-80-usb-30-mid-tower-kasa_u10859 bunu buldum piyada 2940 TL ye va en düşük ama iyimidr bu
Kendim topladım knka hazır sistem değil tabii kiHocam beni etiketlememişsiniz
Takip baktinizmi degerlereNzxt kraken 120 lik