Sepette Honor Choice Band hediyesi var.Anneme telefon alıcaz, s24fe almasını söyledim ama 25k ya çok dedi.
18k civarına taksit imkanı olann telefon önerebilir msiiniz?
Samsung A55 var ama Honor 200'ün biraz daha iyi ekranı ve kamerası var. GPU'da %50 gibi büyük bir fark atıyor. Hafif olmasından ve ince çerçevelere sahip olmasından dolayı daha premium gözüken bir cihaza sahip olmuş oluyorsunuz. Yani Honor 200 daha iyi. Ayrıca bileklik hediyesi var.Hocam samsungun bi modeli var mı bu bütçeye
Yoksa en iyisi bu mu
Hocam bazı sitelerde vade farkıyla falan oluyor ya, o şekilde.telefonlara taksıt yapılmıyor diye biliyordum?
Tamamdır hocam bunu aldırayım o zamanSamsung A55 var ama Honor 200'ün biraz daha iyi ekranı ve kamerası var. GPU'da %50 gibi büyük bir fark atıyor. Hafif olmasından ve ince çerçevelere sahip olmasından dolayı daha premium gözüken bir cihaza sahip olmuş oluyorsunuz. Yani Honor 200 daha iyi. Ayrıca bileklik hediyesi var.
Akbank en son ihtiyaç kredisi veriyordu 20k falan hem de faizsiz.Bir ona göz atınHocam bazı sitelerde vade farkıyla falan oluyor ya, o şekilde.
Geçen ki s24fe de 9 ay 0 faiz diyorlardı, aldıramadım anneme
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tamamdır hocam bunu aldırayım o zaman
a55 iyidirAnneme telefon alıcaz, s24fe almasını söyledim ama 25k ya çok dedi.
18k civarına taksit imkanı olann telefon önerebilir msiiniz?
oppo zaten bu fiyata pek alinmaz a55 iyidirOpponun tipini beğenmemiş onu aldıramadım, a55 e bakıyoruz bakalım