Neler Yeni

19 olan özürlü devamsızlık

ananas_suyu

80+ Bronze
Arkadaşlar özürlü devamsızlığım 19 ve 2gunluk rapor aldım özürlü devamsızlık 20 geçince sınıfta kalınıyor diye biliyorum özürsüz devamsızlığım ise 3 bugünde sınavım varda raporu vermeden sınav olmamam versem sınıfta kalırım sizce ney yapmalıyım

uydu3

80+ Silver
Müdür veya yardımcısıyla konuş

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,796
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
20 gün özürlü, 10 gün özürsüz hakkın var. Geçerse sınıfta kalıyorsun. Sınırda kalınca kalmazsın.
Hocaya izah et anlayış gösterecektir.

Asansörcü

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
738
İsim
Asansörcü
İlgilendiği Kategoriler
Asansör
Arkadaşlar özürlü devamsızlığım 19 ve 2gunluk rapor aldım özürlü devamsızlık 20 geçince sınıfta kalınıyor diye biliyorum özürsüz devamsızlığım ise 3 bugünde sınavım varda raporu vermeden sınav olmamam versem sınıfta kalırım sizce ney yapmalıyım
Özürsüz 10, toplam 30 geçerse sınıfta kalınıyor.

uydu3

80+ Silver
İnternet biraz baktım anladığım kadarıyla toplam 30 zu geçmemeli özürsüz ise 10nu geçmemeli benim özürsüz daha 3 toplam 24 oluyor bir sıkıntı çıkarmaz herlarde
Hocam özürlü 20yi geçmemeli yazıyor internette 2 gün rapor verirsen kalma ihtimalin var rapor vermezsende sınav yapmazlar

ananas_suyu

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam özürlü 20yi geçmemeli yazıyor internette 2 gün rapor verirsen kalma ihtimalin var rapor vermezsende sınav yapmazlar
Hocam sorunun çözdüm yönetmelikte şey yazıyor özürsüz 10 toplam 30 yani özürlü 20 yi aşarsa özürsüzden yemeye başlıyormuş o yüzden toplam 30 yazıyormuş bide benim 18 normalde pazartesi kötü olduğum için izin alıp çıktım oda sevkli olarak geçiyormuş e okulla giriliyor ancak devamsızlık artmıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ama ben yinede müdürle ne olur olmaz konuscam işimi sağlama Alacam

Top Bottom