Neler Yeni

192.168.1.1 PİNG sorunu

Reaksiyon skoru
13
Merhabalar, 192.168.1.1'e ping attığım zaman değerler çok yüksek çıkıyor önceden 1 çıkıyordu, şimdi neden böyle anlamadım.
Modeme reset çektim, modem arayüzünden yaptığım ayarlar sadece 802.11 modu'nu sadece "n"'e aldım, sinyal gücünü de 100 den 80'e indirdim.
Ağ bağdaştırıcım Brodcom 802.11n, son sürümü kullanmıyorum sıkıntılı olduğu için cihaz üreticimin bana vermiş olduğu 7.35.317.3 sürümünü kullanıyorum.
İnternetten araştırdığım zaman sürücü yazılımı sıkıntılı diyorlardı en eski sürümü yüklemeniz gerekiyor (2012 tarihli sürücü), önceden Win 8.1 kullanıyordum sürücüyü kurduğum zaman çalışmıyordu şimdi kurayım mı kurmayayım mı kararsız kaldım ne düşünüyorsunuz.

Merhabalar, 192.168.1.1'e ping attığım zaman değerler çok yüksek çıkıyor önceden 1 çıkıyordu, şimdi neden böyle anlamadım.
Modeme reset çektim, modem arayüzünden yaptığım ayarlar sadece 802.11 modu'nu sadece "n"'e aldım, sinyal gücünü de 100 den 80'e indirdim.
Ağ bağdaştırıcım Brodcom 802.11n, son sürümü kullanmıyorum sıkıntılı olduğu için cihaz üreticimin bana vermiş olduğu 7.35.317.3 sürümünü kullanıyorum.
İnternetten araştırdığım zaman sürücü yazılımı sıkıntılı diyorlardı en eski sürümü yüklemeniz gerekiyor (2012 tarihli sürücü), önceden Win 8.1 kullanıyordum sürücüyü kurduğum zaman çalışmıyordu şimdi kurayım mı kurmayayım mı kararsız kaldım ne düşünüyorsunuz.
O zaman modemden kaynaklı modem eski büyük ihtimal modelini atarmısın ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca kanaldan dolayı da olabilir dc verirsen yardımcı olurum.

O zaman modemden kaynaklı modem eski büyük ihtimal modelini atarmısın ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ZYXEL VMG3312-B10B telefondan 1080p video dropsuz açılıyor bilgisayardan 360p zor açılabiliyor bazenleri.

Buradan veya özelden mesajlaşarak iletişime geçsek daha iyi olur hocam.
Kanal otomatik (11), bant genişliği 20 Mhz, burayada kanal gürültüsü grafiği atayım.
Wi-Fi Analyzer ile taramaya gerek var mı hocam.

Ekler

• 1.png
    1.png
    17.9 KB · Hit: 61
Geri