Neler Yeni

🔥🔥1959 öncesi şampiyonlukların kabul edildiği söyleniyor.🔥🔥

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Komiksin. Eğer öyleyse Fenerbahçe en son ŞL 2008 gitti. Kısa hesap yapınca 12-13 yaş oluyorum fakat "bir" kelimesinin cümle içindeki anlamına göre nasıl yazılacağını senden iyi bilmem de ayrı konu. Foruma geleli 2 gün oldu şimdi birisine kafa atacam gidecem. Hey Allahım.

Senin tarafsız olman üstelik beni ilgilendirmez.

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
Herkes ne konuşuyor ortada birisi ne konuşuyor :D
Allah akıl versin...

Verilmesi saçma olacaktır. Verilecekse tabi verilsin ama 8 senedir şampiyon olamayan bir takımın taraftarlarının buna sevinmesi çok üzücü olur.

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Herkes ne konuşuyor ortada birisi ne konuşuyor :D
Allah akıl versin...

Verilmesi saçma olacaktır. Verilecekse tabi verilsin ama 8 senedir şampiyon olamayan bir takımın taraftarlarının buna sevinmesi çok üzücü olur.
Sevinmiyoruz zaten. Ali Koç'un 3 seneyi çöp haline getirmesine seviniyoruz biz. Sözde şampuan olacaktık.

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey

EPekzy

80+
22 yıllık hayatımda bir Galatasaraylı olarak Fenerbahçeyi ilk defa bu kadar aciz gördüm... Oldu olacak avrupa kupası diye de general harrington kupası'nı saydırsınlar... yazık Türk futboluna.

Emre11

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
479
İsim
Emre Yılmaz
Komiksin. Eğer öyleyse Fenerbahçe en son ŞL 2008 gitti. Kısa hesap yapınca 12-13 yaş oluyorum fakat "bir" kelimesinin cümle içindeki anlamına göre nasıl yazılacağını senden iyi bilmem de ayrı konu. Foruma geleli 2 gün oldu şimdi birisine kafa atacam gidecem. Hey Allahım.

Senin tarafsız olman üstelik beni ilgilendirmez.
3 yaşında izledeiğim maçı hatırlamamı beklemk işte zeka

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Ali başkan ile devam edilirse siz daha 5 10 sene beklemeyin.
Ali Koç neyi nasıl yapacağını bilmiyor fakat Koç Holding'i nasıl çatır çatır yönetiyor. Adam Fenerbahçe için çabalıyor fakat taraftar artık bıkkın. Tek suç Teknik Direktörde sanıyor fakat oyuncuları gördük. 3-4 tane belli başlı oyuncumuz olmasaydı bu sene kümeye bile oynardık.

Adam cebinden paraları Fenerbahçe'ye harcıyor kampanya edası yapıp fakat ne ala.

Takımı şu an yöneten Ali Koç bile değil, sürekli taraftar burun atıyor. 2 seneyi tamamiyle taraftar yönetti. O gitsin, bu gitsin, Papiss oynamasın. Saçma sapan her şeyi taraftar yaptı.

Emre11

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
479
İsim
Emre Yılmaz
Sevinmiyoruz zaten. Ali Koç'un 3 seneyi çöp haline getirmesine seviniyoruz biz. Sözde şampuan olacaktık.
takımınızın çöp olmasından neden seviniyorsunuz anlamadım ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ali Koç neyi nasıl yapacağını bilmiyor fakat Koç Holding'i nasıl çatır çatır yönetiyor. Adam Fenerbahçe için çabalıyor fakat taraftar artık bıkkın. Tek suç Teknik Direktörde sanıyor fakat oyuncuları gördük. 3-4 tane belli başlı oyuncumuz olmasaydı bu sene kümeye bile oynardık.

Adam cebinden paraları Fenerbahçe'ye harcıyor kampanya edası yapıp fakat ne ala.

Takımı şu an yöneten Ali Koç bile değil, sürekli taraftar burun atıyor. 2 seneyi tamamiyle taraftar yönetti. O gitsin, bu gitsin, Papiss oynamasın. Saçma sapan her şeyi taraftar yaptı.
7 hoca astılar taraftar yönetiyor haklısınız holding ve futbol takımı yönetmek bambaşka şeyler

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
7 hoca astılar taraftar yönetiyor haklısınız
İstifayı açan taraftar. Kendi takımımı benden iyi biliyorsun galiba. Emre Belözoğlu sezonun ortasında süper zekalık yapıp takımdan teknik direktör giderse motive düşer dedi göndertmedi. Şimdi ne değişti?

En sonunda açacam ağzımı free-style yapacam.

Son düzenleme:

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey

Fabrizio Romano

80+ Platinum