Neler Yeni

Öneri 1994 Toyota supra tekrar üretilemez mi ?

Juiclair0

80+ Silver
Arkadaşlar forumda supra konularına bakıyordum aklıma geldi. Şimdi toyota 1994 supralara dünyada duyulan ilginin farkındadır diye düşünüyorum. Bu arabayı üreten kendisi zaten, Aracın üretim aşamasında gereken bütün detaylar ellerinde mevcuttur zaten. Bu toyota otursa tekrardan aynı kasa aynı model yani tamamen aynısını yapmak istese yapamaz mı ?. Malzeme kalitesini tutturamazlar yada motoru aynısını yapamazlar belki diye düşünüyorum. Ama o kadar zor olmamalı düşünsenize 1994 supradan 1000 adet üretiliyor yada daha fazla, Çok güzel olmaz mı :D

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Üretir istese neler neler üretir de supra onlar için değerli bir araç değil. Japonyanın eh işte olarak baktığı bir araba
Bizim ülkede çok abartılıyor sadece. Zaten şuan da yeni modeli varken ve üstünden yapacağı satışı düşünürken neden 25 30 yıllık bir arabayı bir daha üretsin ki ?

Juiclair0

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Üretir istese neler neler üretir de supra onlar için değerli bir araç değil. Japonyanın eh işte olarak baktığı bir araba
Bizim ülkede çok abartılıyor sadece. Zaten şuan da yeni modeli varken ve üstünden yapacağı satışı düşünürken neden 25 30 yıllık bir arabayı bir daha üretsin ki ?
yeni modeli emisyon değerlerinden dolayı avrupada yasaklandı diye biliyorum bari eskisini üretsinler :D

Kontfire

80+ Silver
tabii ki istese üretir fakat maliyet o kadar fazla olur ki zarara girer. Yeni üretim bantlari, gripperlar , fikstürler , kalıplar vb. çok fazla parça gerekli. Anca 50000 adet üretirse kâr yapabilir ama :)

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,237
İsim
Taha Efe
Arkadaşlar forumda supra konularına bakıyordum aklıma geldi. Şimdi toyota 1994 supralara dünyada duyulan ilginin farkındadır diye düşünüyorum. Bu arabayı üreten kendisi zaten, Aracın üretim aşamasında gereken bütün detaylar ellerinde mevcuttur zaten. Bu toyota otursa tekrardan aynı kasa aynı model yani tamamen aynısını yapmak istese yapamaz mı ?. Malzeme kalitesini tutturamazlar yada motoru aynısını yapamazlar belki diye düşünüyorum. Ama o kadar zor olmamalı düşünsenize 1994 supradan 1000 adet üretiliyor yada daha fazla, Çok güzel olmaz mı :D
Arabanın Kralı burda Suprayı Sollar
E Ama bu 2022 Model Derseniz

He Bu arada Supra da kötü araba değil çok iyi bir arabadır ama en iyisi bence Shellby serisi. V8 Motor 700+ beygir Hatta 1960 modelleri bile 200+ beygir

Juiclair0

80+ Silver
Arabanın Kralı burda Suprayı Sollar tokatlar bile
E Ama bu 2022 Model Derseniz
ya dostum shelbye bişey demiyorum zaten on numara araba ama şu an konumuz supra :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

tabii ki istese üretir fakat maliyet o kadar fazla olur ki zarara girer. Yeni üretim bantlari, gripperlar , fikstürler , kalıplar vb. çok fazla parça gerekli. Anca 50000 adet üretirse kâr yapabilir ama :)
50000 aracın 30000 tanesini türkiyeden alan olur diye tahmin ediyorum

Juiclair0

80+ Silver

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,237
İsim
Taha Efe
ya dostum shelbye bişey demiyorum zaten on numara araba ama şu an konumuz supra :D

50000 aracın 30000 tanesini türkiyeden alan olur diye tahmin ediyorum
He bu arada hala Satlıyor Son Jenerasyonu 2020 den beri Üretimdeymiş.

DB022020–presentRight (Sağ Direksyonlu)2,998 cc (2.998 L; 182.9 cu in) BMW B58B30O1 I6
Toyota Designation: B58H
285 kW (382 hp; 387 PS)500 N⋅m (369 lb⋅ft)Japan, Thailand (With Horizone Blue: Special Edition) and Australia
DB03Left (Bizdeki gibi Sol Direkyon)USA and Canada

HP: Horse Power beygir gücü.

Juiclair0

80+ Silver
Bu arada 2jz motorlu olarak üretilsin falan demiyorum stok üretilsin ya altımdaki aracı satar alırım bembeyaz boyatırım stok bile binerim bu arabaya

DB022020–presentRight (Sağ Direksyonlu)2,998 cc (2.998 L; 182.9 cu in) BMW B58B30O1 I6
285 kW (382 hp; 387 PS)500 N⋅m (369 lb⋅ft)Japan, Thailand (With Horizone Blue: Special Edition) and Australia

Kullanıcılar bunları da sordu​

Supra Avrupa'da yasak mı?

supra avrupa'da ile ilgili görsel sonucu
Toyota'nın birkaç gün önce tanıttığı 2021 model Supra, Avrupa'da yasaklandı. Edinilen bilgilere göre Supra'nın Avrupa pazarından yasaklanmasının nedeni, bir süredir otomotiv üreticilerini zor sokan emisyon değeri. Toyota, 2021 model Supra'yı Avrupa'ya 340 beygir olarak gönderecek.17 Şub 2020

HP: Horse Power beygir gücü.
bu 3 motor türkiyedekiler max 2

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bu arada 2jz motorlu olarak üretilsin falan demiyorum stok üretilsin ya altımdaki aracı satar alırım bembeyaz boyatırım stok bile binerim bu arabaya

Kullanıcılar bunları da sordu​

Supra Avrupa'da yasak mı?

supra avrupa'da ile ilgili görsel sonucu'da ile ilgili görsel sonucu
Toyota'nın birkaç gün önce tanıttığı 2021 model Supra, Avrupa'da yasaklandı. Edinilen bilgilere göre Supra'nın Avrupa pazarından yasaklanmasının nedeni, bir süredir otomotiv üreticilerini zor sokan emisyon değeri. Toyota, 2021 model Supra'yı Avrupa'ya 340 beygir olarak gönderecek.17 Şub 2020

bu 3 motor türkiyedekiler max 2
Orada iki motor var onlarda B58 ve B48 bmw motoru
Madem googlede bunların cevabını bulabiliyorsun ve sorduklarının cevabını biliyorsun neden konu açıyorsun?
2022 yılında teknolojik araçlar üretiliyor , bırak teknolojiyi içten yanmalı motorların üretimi bitiyor ; çoğu firma elektrik temelli araçların altyapısını kuruyor bunlara yatırım yapıyor
Toyota bu işe hbyrid araçlarla 2010'lu yıllarda girdi ve şuan hbyrid piyasasını yönlendiriyorlar. Zamanla elektrikli araç üretmeye de başlayacaklardır.
Supra üretimine gelirsek şuan da üretimde olan bir model var ve bunun üzerine yeterince yatırım yapmışlardır yeniden farklı bir aracı üretime geçirmek yeterince maliyetli olacaktır ve yapacaklarını sanmam.
50.000 üretilirse 30.000 araç Türkiyeye gelir demişsin , 79 yılından beri tüm Avrupada 30.000 satış yok . Onu da geç sokağa çıkınca göreceğin en hurda araba bile 100.000 tl olmuşken bırak suprayı clioyu meganeyi zor alır millet

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
yeni modeli emisyon değerlerinden dolayı avrupada yasaklandı diye biliyorum bari eskisini üretsinler :D
Dünyada başka önemli konu mu yok arabanın gaz emisyonu yüzünden iptal ediliyor?

Diğer beygire gelecek olursak Avrupada otobanlarda sınır yukarıda değil mi? Zaten suprayı kendin de setuplayabiliyorsun.

ThorJ

80+ Silver
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,785
İsim
alperen
İlgilendiği Kategoriler
Araçlar, Akıllı Telefonlar, Donanım, Dizüstü Bilgisayarlar, Custom ROM
Supra abartılacak bir araç değil.
Toyota artık geleceğe oynuyor. İçten yanmalı motorları bitiriyor adamlar. O kadar üretimin olması bana saçma geliyor.

Top Bottom