Bütçen Varsa Bunada Bakabilirsin .Aklımda h2002p var sizce var mıdır daha iyisi?
Güzel kulaklık ama benden ötürü mü bilmiyorum oyunlarda sadece sağ ya da soldan ses geliyordu ses kasarken detaylı çevresel duyamıyordum. Biraz araştırıp öyle alabilirsin bayağı iyi kulaklık.Bütçen Varsa Bunada Bakabilirsin .
![]()
Havit Gamenote Fuxi-H3 Gaming Oyuncu Mikrofonlu Kulaklığı 7.1 - 4 Modlu (BT, 2.4Ghz, Type-C, 3.5mm) Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Havit Gamenote Fuxi-H3 Gaming Oyuncu Mikrofonlu Kulaklığı 7.1 - 4 Modlu (BT, 2.4Ghz, Type-C, 3.5mm) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Bu kablosuz değilmiydi iyi değil diye duymuştum.Bütçen Varsa Bunada Bakabilirsin .
![]()
Havit Gamenote Fuxi-H3 Gaming Oyuncu Mikrofonlu Kulaklığı 7.1 - 4 Modlu (BT, 2.4Ghz, Type-C, 3.5mm) Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Havit Gamenote Fuxi-H3 Gaming Oyuncu Mikrofonlu Kulaklığı 7.1 - 4 Modlu (BT, 2.4Ghz, Type-C, 3.5mm) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
JBL Quantum 100 yada 200 alabilirisn kuznerimde 100 var bir sıkıntısı yok demişti 200 ü bilmiyorum ama kronik sıkıntısı yoksa bence 200 al pedleri fln daha yumuşak gözüküyorAklımda h2002p var sizce var mıdır daha iyisi?
Evet Kablosuz , Alternatif Olarak Sundum .Bu kablosuz değilmiydi iyi değil diye duymuştum.
Oyunlarda sıkıntı yapıyor mu hocam?Evet Kablosuz , Alternatif Olarak Sundum .
24 Ms Gecikmesi Var Yaratmaz GibiOyunlarda sıkıntı yapıyor mu hocam?
Zamanında Bunu Birine Önermiştim Sevmişti Değerlendirebilirsin .Aklımda h2002p var sizce var mıdır daha iyisi?