lezzet olarak alakası yokBu daha mi iyidir
Fındık parçacikli sevenler bence bunu almalı ben tüketiyorum güzel: https://app.hb.biz/0GWy1mpiMWiclezzet olarak alakası yok
hocam bizim evde çikolata çok tüketiliyor çok pahalı olmayan marka önerebilir misiniz ? (bu konudaki fiyatlar gibi)Sırf marka diye Nutella almam açıkçası, fındık oranı belli, kalitesi belli. Yerli çok daha kaliteli ürünler var bu fiyatlara.
Tadı güzel benceSırf marka diye Nutella almam açıkçası, fındık oranı belli, kalitesi belli. Yerli çok daha kaliteli ürünler var bu fiyatlara.
Damak zevki kişiden kişiye değişir ama ucuz istiyorsan Bim'in cam kavanozdaki versiyonu gayet güzel bence.hocam bizim evde çikolata çok tüketiliyor çok pahalı olmayan marka önerebilir misiniz ? (bu konudaki fiyatlar gibi)
Valla benim bebe için farklı markaları denedim ama Nutella dışındakileri pek sevmedi. Yoksa palm yağı, düşük fındık oranı vs gibi ben de diğer markaları tercih edebilirdim.Sırf marka diye Nutella almam açıkçası, fındık oranı belli, kalitesi belli. Yerli çok daha kaliteli ürünler var bu fiyatlara.
Alışkanlık işi. Nutella çok baskın bir tada sahip çok şekerli ve ağır geliyor bana.Valla benim bebe için farklı markaları denedim ama Nutella dışındakileri pek sevmedi. Yoksa palm yağı, düşük fındık oranı vs gibi ben de diğer markaları tercih edebilirdim.
Banada aynı geliyor ama başka ne denediysem nutellayı aradım ustaAlışkanlık işi. Nutella çok baskın bir tada sahip çok şekerli ve ağır geliyor bana.