Can...
80+ Platinum
EVET hocam ölçüp attım ucu ucuna takarsın yada 2 3 cm boşluk kalır dıştan ölçüm yaptım pay veripEkran kartı 30cm. Sende mi Bitfenix kullaniyorsun?
EVET hocam ölçüp attım ucu ucuna takarsın yada 2 3 cm boşluk kalır dıştan ölçüm yaptım pay veripEkran kartı 30cm. Sende mi Bitfenix kullaniyorsun?
Hocam bitfenix mi iyi Msi Mag Force 100m mı?EVET hocam ölçüp attım ucu ucuna takarsın yada 2 3 cm boşluk kalır dıştan ölçüm yaptım pay verip
Bu kasa gerçekten aşırı güzel o fiyata alınabilecek daha güzel bir kasa yok (bnce)al kanki miss gibi kasa cash backle bak keyfine
EDİT : BUNA BAK SATICI GÜVENİLİR GELMEDİ ÖTEKİ
Yerinde olsam bitfenix alırdık daha hoş duruyor hem mesh önüHocam bitfenix mi iyi Msi Mag Force 100m mı?
100m'in önü mesh degilmi?Bu kasa gerçekten aşırı güzel o fiyata alınabilecek daha güzel bir kasa yok (bnce)
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yerinde olsam bitfenix alırdık daha hoş duruyor hem mesh önü
Bilmiyorum ama mesh yüksek ihtimalle ben onu öylesine yazdım takılmayın ona hocam görüntüsüne bakın mesh olup olmadığına bakın ona göre alın belki sizin ile benim zevklerim uymiyabilir100m'in önü mesh degilmi?
Yok hocam sıkıntı yok 2si de güzel gözüküyor ancak Bitfenixe Asus Rog Strix 30cm ekran kartının sığıp sığmayacaği kestiremiyorum.Bilmiyorum ama mesh yüksek ihtimalle ben onu öylesine yazdım takılmayın ona hocam görüntüsüne bakın mesh olup olmadığına bakın ona göre alın belki sizin ile benim zevklerim uymiyabilir
Bitfenixin normalde kasaları büyük oluyor ama bence abi gidip görûn öyle ölçüm yapıp alinYok hocam sıkıntı yok 2si de güzel gözüküyor ancak Bitfenixe Asus Rog Strix 30cm ekran kartının sığıp sığmayacaği kestiremiyorum.
Nerede satılır ki? Gidip bakayim.Bitfenixin normalde kasaları büyük oluyor ama bence abi gidip görûn öyle ölçüm yapıp alin
Vatan mediamark vs. Gibi yerlerde yolda yanından geçerken bir sorun zarar gelmezNerede satılır ki? Gidip bakayim.
Satılıyormu ki? oralarda hiç görmedim.Vatan mediamark vs. Gibi yerlerde yolda yanından geçerken bir sorun zarar gelmez
Bitfenix mi bu mu?Zoko Melody 4x12 CM Auto Rainbow Fanlı Temper Cam Mesh Panel Gaming Bilgisayar Kasası Fiyatları ve Özellikleri
Zoko Melody 4x12 CM Auto Rainbow Fanlı Temper Cam Mesh Panel Gaming Bilgisayar Kasası en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.m.n11.com
Bilgisayar Kasası - Kasa Modelleri - n11
Bilgisayar Kasası ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Bilgisayar Kasası modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlım.n11.com
Ben Bitfenix`in bu modelini değil Apollo modelini kullandım, Zoko`da ise Melody modelini kullandım. Görsel anlamda Apollo daha üstün hem led leri güzel parlak hem de Argb özelliği var, anakartında Argb slotu yoksa da hazır profilleri de iyi. Kasa tasarımı olarak Zoko Melody daha iyi ve Melody EAtx boyutunda, Apollo Atx. EAtx>Atx. Malzeme kalitesi yakın, fan kalitesi hemen hemen aynı. Görsele önem veriyorsan Apollo, daha geniş bir kasa ve 200 lira cebime kalsın dersen Zoko.Bitfenix mi bu mu?