İkisinden hangisi uygunsa onu alabilirsiniz. Çok çok hafif farklılık var diye biliyorum.Arkadaşlar bütçe 2400 TL, dram'li 1tb m2 arıyorum. Kingston Fury Renegade veya Samsung 980 PRO almayı düşünüyorum. Sizlerinde öneri ve yorumlarını bekliyorum. Teşekkür ederim şimdiden yardımcı olan herkese.
Hocam amazonda 980 pro 2.200 TL'ye geliyor. Nays ile alsam 2k ya geliyor galibaİkisinden hangisi uygunsa onu alabilirsiniz. Çok çok hafif farklılık var diye biliyorum.
970 Evo.Arkadaşlar bütçe 2400 TL, dram'li 1tb m2 arıyorum. Kingston Fury Renegade veya Samsung 980 PRO almayı düşünüyorum. Sizlerinde öneri ve yorumlarını bekliyorum. Teşekkür ederim şimdiden yardımcı olan herkese.
Hocam o zaman kc3000 alın.Gen4 almak istiyorum hocam 5000 mb/s hızlarında. Ömürlük kullanacağım bişey olsun istiyorum.
Hocam Fury Renegade daha ucuz ve daha iyi.Hocam o zaman kc3000 alın.
980pro 1tb kullanıyorum gayet memnunum 7k yazma okumaArkadaşlar bütçe 2400 TL, dram'li 1tb m2 arıyorum. Kingston Fury Renegade veya Samsung 980 PRO almayı düşünüyorum. Sizlerinde öneri ve yorumlarını bekliyorum. Teşekkür ederim şimdiden yardımcı olan herkese.
Kc3000 çok üst düzey bir ssd daha sorun yaşıyanı görmedim. Fury renagede dram olup olmadığını göremedim.Hocam Fury Renegade daha ucuz ve daha iyi.
Şu an 980 Pro ile Fury Renegade arasında kaldım.
980 Pro 2000 TL'ye geliyor nays ile.
Fury Renegade 2400 TL.
Fury Renegade daha iyi, samsung çok sorunlu diyen arkadaşlar vardı forumda o yüzden samsung almak pek istemiyorum ama 2k da iyi bir fiyat karar veremedim açıkcası
980 pro.Hocam Fury Renegade daha ucuz ve daha iyi.
Şu an 980 Pro ile Fury Renegade arasında kaldım.
980 Pro 2000 TL'ye geliyor nays ile.
Fury Renegade 2400 TL.
Fury Renegade daha iyi, samsung çok sorunlu diyen arkadaşlar vardı forumda o yüzden samsung almak pek istemiyorum ama 2k da iyi bir fiyat karar veremedim açıkcası