Neler Yeni

1TB HDD önerisi (20 karakter)

leqraw

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
603
İsim
Abdur Rezzak
En hızlı 1tb hdd önerisi yapabilirmsiinz bütçe dostu olursa iyi olur 240gb ssd alıcağım ilerleyen zamanlarda bi 1tb hdd almak istiyorum

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,071
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
seagate 1 tb 7200rpm hdd tercih edebilirsin ama hdd devri yavaş yavaş kalkıyor.

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
En hızlı 1tb HDD önerisi yapabilirmsiinz bütçe dostu olursa iyi olur 240gb ssd alıcağım ilerleyen zamanlarda bi 1tb HDD almak istiyorum
Normal bir kullanici olduğunuzu düsünüyorum

DejavuTN

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
En hızlı 1tb HDD önerisi yapabilirmsiinz bütçe dostu olursa iyi olur 240gb ssd alıcağım ilerleyen zamanlarda bi 1tb HDD almak istiyorum

Bu dönemden sonra hdd kullanmak mantıklı olmayabilir. Üstüne ekleyip m2 veya sata ssd almanı öneririm.

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Hdd ye para vermek yerine doğrudan 500gb ssd almanizi öneririm daha sonra bütçe oluşunda bir 500gb daha eklersiniz

leqraw

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
603
İsim
Abdur Rezzak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
seagate 1 tb 7200rpm HDD tercih edebilirsin ama HDD devri yavaş yavaş kalkıyor.
efendim çöp leri hddye atacağım video çekiyorum onları editlerimi photoshoplarımı vs ssdyi böyle boş şeylerle doldurmak istemiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

HDD ye para vermek yerine doğrudan 500gb ssd almanizi öneririm daha sonra bütçe oluşunda bir 500gb daha eklersiniz
efendim çöp leri hddye atacağım video çekiyorum onları editlerimi photoshoplarımı vs ssdyi böyle boş şeylerle doldurmak istemiyorum

Bu dönemden sonra HDD kullanmak mantıklı olmayabilir. Üstüne ekleyip m2 veya sata ssd almanı öneririm.

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan

Arşiv yapiyorsaniz benim dediğin harddisk i alabilirsiniz daha hızli harddisklerde var ama onlari almayin çünkü ssd fiyatindalar bu hdd sizin işinizi görür.

fieryz

80+ Titanium
En İyi Cevap
29
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,056
İsim
Ömer
Steam
fieryz
WD Blue öneririm, diğer HDD'lere göre daha sessiz.

leqraw

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
603
İsim
Abdur Rezzak
Arşiv yapiyorsaniz benim dediğin harddisk i alabilirsiniz daha hızli harddisklerde var ama onlari almayin çünkü ssd fiyatindalar bu HDD sizin işinizi görür.
hocam peki o fiyata 240gb ssd almak mantıklımıdır? ama şimdi anlatmam çok fazla video çekiyorum ve 5 dklık video 1-2gb gibi bir şey yani uzun zamanda götürürmü beni

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
hocam peki o fiyata 240gb ssd almak mantıklımıdır? ama şimdi anlatmam çok fazla video çekiyorum ve 5 dklık video 1-2gb gibi bir şey yani uzun zamanda götürürmü beni
Sizin kaç gb depolama alanina ihtiyaciniz var önce onu düsünüp hesaplayin 240gb ssd alınmasini önermiyorum almışken 480 veya 500 gb alınmalı. Ben sistemime hiç hdd sokmuyorum çünkü gerek duymuyorum önce 500 aldim sonra 500 daha ekleyeceğim 1 tb ssd olacak.

leqraw

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
603
İsim
Abdur Rezzak
Sizin kaç gb depolama alanina ihtiyaciniz var önce onu düsünüp hesaplayin 240gb ssd alınmasini önermiyorum almışken 480 veya 500 gb alınmalı. Ben sistemime hiç HDD sokmuyorum çünkü gerek duymuyorum önce 500 aldim sonra 500 daha ekleyeceğim 1 tb ssd olacak.
hocam şu anda bütçem 240gb ssd ye el veriyor ileride bütçem olunca 1tb hdd alacağım benim planım şu 240gb ssdye oyunları vs kurmak zaten az oyun oynuyorum csgo valorant lol minecraft among us gibi 240gb yeteceğini düşünüyorum 1tb hddye de videolarımı photoshop yapıyorum yaptıklarımı photoshopa mesela minecraft ı hddye kurmayı düşünüyorum 10gblık pack dosyam var çünkü öyle işte lolüde mesela hddye kurabilirim öyle çok fazla oynamıyorum gibi gibi aslında 500gb hdd de mantıklı olur benim açımdan

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
hocam şu anda bütçem 240gb ssd ye el veriyor ileride bütçem olunca 1tb HDD alacağım benim planım şu 240gb ssdye oyunları vs kurmak zaten az oyun oynuyorum csgo valorant lol minecraft among us gibi 240gb yeteceğini düşünüyorum 1tb hddye de videolarımı photoshop yapıyorum yaptıklarımı photoshopa mesela minecraft ı hddye kurmayı düşünüyorum 10gblık pack dosyam var çünkü öyle işte lolüde mesela hddye kurabilirim öyle çok fazla oynamıyorum gibi gibi aslında 500gb HDD de mantıklı olur benim açımdan
240gb lık ssd nin 17gb ı kullanılmayan alandır aktif kullanabileceğiniz alan 223 gb olacak windows 10 icinde 23 gb diyelim düz hesap olsun sizin geri kalan kullanacağiniz alan 200gb olur.

Top Bottom