hızı çok düşük be hocam..Şu ürünü öneririm. Dramlı iyi bir m2 ssd.
Dram olması bu durumu nötrler.hızı çok düşük be hocam..
dram nedir hocamDram olması bu durumu nötrler.
2-3k civari hocam bütçemBütçe de sunmalısın kardeşim. Bütçe sınırı olmadan sorarsan 1 TB bile az bence. 2 TB den aşağısı çağın gerisinde kalıyor.
hocam aslında aklımda samsung var, samsungun ssdleri cok iyi diye biliyorumxpg s40g yi kasanın hava akışı iyiyse öneririm ben 512 gb olanını kullanıyorum, fiyatına göre baya iyi. yukarda arkadaşın dediği kioxia ssd de güzel 2. ssd olarak almayı düşünüyorum yakında.XPG Spectrix S40G AS40G-1TT-C PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz XPG Spectrix S40G AS40G-1TT-C PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! XPG Spectrix S40G AS40G-1TT-C PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD özelliklerini incele, 2.379,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
evet samsung çok iyi de çok pahalı yoksa bende samsung ssd istiyordumhocam aslında aklımda samsung var, samsungun ssdleri cok iyi diye biliyorum
valla hava akışı iyi mi kötü mü hiç bilmiyorum ama intel i5-12400f var işlemci olarak1.5-2 ay oluyor güzel ssd de çoğu kişi ısınmasından şikayetçi ondan dedim hava akışınız iyiyse alın diye, benim hava akışım iyi en fazla 55-60 dereceleri görüyorum
sıcaklık çok gibi geldi kasa modeli ne?valla hava akışı iyi mi kötü mü hiç bilmiyorum ama intel i5-12400f var işlemci olarak
stok fanıyla 80 87 dereceleri görüyordu yükteyken bende kule tipi fan aldım gelmesini bekliyorum
gelince takıp test edeceğim işlemcinin ısısını