Neler Yeni

2.0 FSI Volkswagen Passat motorları nasıl?

Doğuhan

80+ Silver
Merhaba arkadaşlar 100k - 125k arası D segmenti araç arıyorum malum ülkemizde araç fiyatları çok arttı o yüzden 2008 2.0 FSI 200 bin km civarı Passatları gözüme kestirdim ama 2.0 FSI motorlar hakkında hiç bilgim yok ömürleri nasıldır çok masraf çıkarırlarmı cevaplarsanız sevinirim.

Vesemir Dayı

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,589
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Discord
Vesemir#0538
Merhaba arkadaşlar 100k - 125k arası D segmenti araç arıyorum malum ülkemizde araç fiyatları çok arttı o yüzden 2008 2.0 FSI 200 bin km civarı Passatları gözüme kestirdim ama 2.0 FSI motorlar hakkında hiç bilgim yok ömürleri nasıldır çok masraf çıkarırlarmı cevaplarsanız sevinirim.
Ben olsam almazdım açıkcası.o arabalar o fiyatları hak etmiyor.O fiyat aralığında astra veya egea alabilirsin.

arrda

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,390
İsim
arda
Bizde de 2.0 var ama fsi değil. B6 kasa gayet güzel bi motor performans acisindan falan da baya iyi.üzmez bence fakat yinede şans işi yani belli olmaz ama kaliteli araba

Skriddle

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Burak Demirpençe
Fsi motorlar sorunsuz sayılabilecek taş gibi motorlardır. Ama önceden nasıl kullanıldığına bağlı olarak ufak tefek problemler açabilir başınıza. Eğer vergiyi ve yakıtı dert etmiyorsanız aldıktan sonra güzel bir bakımdan geçirin ömürlük binersiniz B6 kasalara. Ben kullanırken şehir içi ve dışı karışık 9 litre ortalama alıyordum. Gayet memnundum.
Ben olsam almazdım açıkcası.o arabalar o fiyatları hak etmiyor.O fiyat aralığında astra veya egea alabilirsin.
Hiçbir araba fiyatını hak etmiyor şu an zaten. O fiyat aralığında alabileceğin Astra donanım olarak çok zayıf ve C segmenti. Egea da aynı şekilde. Astraların fiyatları bir anda roketlendi, bu paraları Astraya vermektense Passata vermek çok daha mantıklı bir seçim. Egea seçiminde de verginin düşük olması, yakıt tüketimi ve biraz daha güncel model olması dışında pek bir artısı yok. Ayrıca Egeanın yol tutuşu vasat. B6'nın iç malzeme kalitesi Egeanın da Astranın da 3 gömlek üstünde. B6 bir passatın gelebileceği en üst noktalardan biri diğer nesillere göre. Vag fanı değilim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Mustafacan Mermer
Instagram
canmermer06
Şu piyasada hiçbir araba fiyatını haketmiyor ona yapacak bir çözüm yok. B6 Passat B5 ve makyajlısı B5.5 kasanın sağlamlığını sürdüren bir model. 2.0 FSI atmosferik olmasından dolayı biraz verimsiz (2.0 bir motora göre) lakin atmosferik olmasının avantajı sorun az çıkarır ömrü daha uzun. Sağda Solda FSI motorlar için sorunlu deniyor sebebi LPG ile arası pek iyi değil onun dışında bildiğim kadarıyla 10 11lt yakıt tüketimi olan bir araba. O motor 200bin km pek bi sorun değil lakin bakımları düzgün yapılmış mı önemli. Astra falan bakmayın derim ama Latitude, Alfa Romeo 159 (1.9 JTD) gibi seçeneklerede bakabilirsiniz. B6 Passat güzel arabadır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,035,684
Üyeler
164,176
Son üye
beoise
Top Bottom