Alabileceğim bi yer yok sanırım varsa link atabilir misin?rk 61 kullanıyorum memnunum
Akko var aula var low profil varTercihen beyaz. Aula F75 alma şansım var bu fiyata başka ne önerebilirsiniz?
Yine 2000'e Ajazz AK992 de var.
Alabileceğim bi yer yok sanırım varsa link atabilir misin?
Aula aklımı çeliyor hocam992 yi 9 aydir kullanıyorum ama temudaki indirimlerden faydalanip ordan 1k ya biseyler çekmek suan faha mantikli
Al geç bence 1k cebinde kalırAula aklımı çeliyor hocam
Aldım isteyen alsın stok 10 tane falanBeyler Aula 1k bandına düştü
F75 RGB Klavyesi 2.4G Kablosuz/Kablolu - Temu Türkiye
Bugün çevrimiçi alışverişe hazır en ürünümüzün bir parçası F75 RGB Klavyesi - 2.4G Kablosuz/Kablolu, Sıcak Takılabilir, OEM & Yapısı ile Tasarım, Özelleştirilebilir Tuş Kapakları, & için İdeal, PC Uyumlu'i Temu'da .share.temu.com
Al al güzel klavyeBeyler Aula 1k bandına düştü
Bugün çevrimiçi alışverişe hazır en ürünümüzün bir parçası F75 RGB Klavyesi - 2.4G Kablosuz/Kablolu, Sıcak Takılabilir, OEM & Yapısı ile Tasarım, Özelleştirilebilir Tuş Kapakları, & için İdeal, PC Uyumlu'i Temu'da .share.temu.comMesaj otomatik birleştirildi:
Aldım isteyen alsın stok 10 tane falan
2dkda 10 stok bitmiş mi?Beyler Aula 1k bandına düştü
Bugün çevrimiçi alışverişe hazır en ürünümüzün bir parçası F75 RGB Klavyesi - 2.4G Kablosuz/Kablolu, Sıcak Takılabilir, OEM & Yapısı ile Tasarım, Özelleştirilebilir Tuş Kapakları, & için İdeal, PC Uyumlu'i Temu'da .share.temu.comMesaj otomatik birleştirildi:
Aldım isteyen alsın stok 10 tane falan