Micin varsa iem al bence. Blackshark v2x den geçtim hayat kalitem arttıson 2 gündür kulaküstü bilgisayar için kulaklık araştırıyorum kendim de konu açmak istedim bütçem en fazla 2-3k
blackshark v2 x düşünüyorum şuanlık cloud III düşünüyodum ama yazılanları görünce kafam karıştı
Pardon hocamMesaj otomatik birleştirildi:
sanırım biri ile karıştırdınız hocam
V2xi 3 seneye yakındır kullanıyorum. ses ve micinden gayet memnunum ama bi saat sonra kafamı ağırtıyor. pedleri yumuşak bi deforme soyulma vs olmadı ama dediğim gibi ben pek konforlu bulmadım. Arkadaşımın g733ünü kullanmıştım v2x o kadar konforlu bi kulaklık değil. Cloud 3ü bilmiyorum denemedimmicim var ama pek kaliteli değil o yüzden mikrofonu kaliteli kulaküstü bi kulaklık arıyorum iem düşünmüyorum
son 2 gündür kulaküstü bilgisayar için kulaklık araştırıyorum kendim de konu açmak istedim bütçem en fazla 2-3k
blackshark v2 x düşünüyorum şuanlık cloud III düşünüyodum ama yazılanları görünce kafam karıştı
hocam ben çok bilgisayarı sürekli kullanmıyorum o yüzden de v2xi düşündüm hyperx cloud IIIe 4k vermek biraz fazla geldi v2xi de beğendim ama mikrofonundan dolayı şüphelerim var güzel demişsiniz ama ses patlaması oluyo mu kaliteli mi gerçektenV2xi 3 seneye yakındır kullanıyorum. ses ve micinden gayet memnunum ama bi saat sonra kafamı ağırtıyor. pedleri yumuşak bi deforme soyulma vs olmadı ama dediğim gibi ben pek konforlu bulmadım. Arkadaşımın g733ünü kullanmıştım v2x o kadar konforlu bi kulaklık değil. Cloud 3ü bilmiyorum denemedim
ikinci el alırım dersen kablosuz güzel modeller var 3 4 k arasındahocam ben çok bilgisayarı sürekli kullanmıyorum o yüzden de v2xi düşündüm hyperx cloud IIIe 4k vermek biraz fazla geldi v2xi de beğendim ama mikrofonundan dolayı şüphelerim var güzel demişsiniz ama ses patlaması oluyo mu kaliteli mi gerçekten