@Alper Arıkan yardimci olur kendisi kullanıyorHangi model önerirsin hocam?
Boy 1.82 kilo 78 hocamhttps://www.xdrive.com.tr/xdrive-toryum-profesyonel-oyuncu-koltugu-kirmizi ben kullanıyorum bi sıkıntısı yok ama kilon 100 ün üzerindeyse çok sağlam olmayabilir
fab dream ,fab v1 v2 v3 v4 aralarındaki fark sadece renk mi?Fab v4 Kumaş Oyuncu Koltuğu | Oyuncu Koltuğu | Hawk Oyuncu Koltuğu
Hawk Gaming Chair Fab v4 Kumaş Oyuncu Koltuğu oyuncu koltuğu müşterilerinin beklentilerini fazlasıyla karşılayabilecek özelliklerde tasarlanmıştır. Oyuncunun olmazsa olmazı olan oyuncu koltuğu sizler için yeniden tasarlandı! , Fab v4 Kumaş Oyuncu Koltuğu modeli | Hawk Gaming Chair tarafından...www.hawkchair.com
Galiba Ben Öyle Biliyorum.fab dream ,fab v1 v2 v3 v4 aralarındaki fark sadece renk mi?
Yeni modellerle alakalı bilgim yok abi, yanlış yönlendirmek istemem@Alper Arıkan yardimci olur kendisi kullanıyor
Dreamler hakkında bilgim yok ancak tasarımları daha hoş duruyor. Zevkinize göre tercih edebilirsiniz, ben FAB V1 kullanıyorumHawk fab v4 çok hypelandırıyor ama kimiside iyi değil diyor , senin attığın modelin incelemesine bakayım birde. Teşekkürler hocam