Clayz
80+ Silver
evet bıraz ınce ama rahatsız edıcı degılSüngeri ince diyorlardi bu model için doğru mu hocam
evet bıraz ınce ama rahatsız edıcı degılSüngeri ince diyorlardi bu model için doğru mu hocam
Omen citadel acayip rahat ona bakmıştım zamanında ama hem çok pahalı hem deri ama fena koltuk hem görünüşü tasarımı güzel hem rahatlığı güzeldievet bıraz ınce ama rahatsız edıcı degıl
baya degısık gozukuyor ıyıymısOmen citadel acayip rahat ona bakmıştım zamanında ama hem çok pahalı hem deri ama fena koltuk hem görünüşü tasarımı güzel hem rahatlığı güzeldi
Valla hocam ben 2023 şubat gibi 5000₺ye almıştım 2 katı zam gelmiş hey gidi günler...cok ıyıde cok pahalı be
Future black kullanmaktayım son derece rahat yatırıp kestirdiğim bile oldu boyum 195 gayet yeterliHAWK Future Coal 4D Kolçak Kumaş Füme Gaming (Oyuncu) Koltuğu - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Bütçeye giriyor aslında. Hawk hakkında pek iyi şeyler duymadım iyi midir
valla haram zehır zıkkım olsun ne dıyeyımValla hocam ben 2023 şubat gibi 5000₺ye almıştım 2 katı zam gelmiş hey gidi günler...
Mesaj otomatik birleştirildi:
Future black kullanmaktayım son derece rahat yatırıp kestirdiğim bile oldu boyum 195 gayet yeterli
hocam bu future da 6.5'tan 9a çıkmış. Diğeri de 5 ten 8 e çıkmış enflasyon işte yani 4 senedir böyle :dValla hocam ben 2023 şubat gibi 5000₺ye almıştım 2 katı zam gelmiş hey gidi günler...
Future black kullanmaktayım son derece rahat yatırıp kestirdiğim bile oldu boyum 195 gayet yeterli
Almayın hocam xdrive derisi çatlama yapıyor hawk çok daha iyidir.hocam bu future da 6.5'tan 9a çıkmış. Diğeri de 5 ten 8 e çıkmış enflasyon işte yani 4 senedir böyle :d
hawk diyosunuz yani xdrive falan nasıldır?
çatlamadan kastınız nedir hocam? Kumaş alıcam zaten de.Almayın hocam xdrive derisi çatlama yapıyor hawk çok daha iyidir.
Deri olduğu için çatlama yapıyor hocamçatlamadan kastınız nedir hocam? Kumaş alıcam zaten de.