warymajesty
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,197
- Bütçe
- 10000
Bütçe: 10.000
F/p oyuncu koltuğu önerisi atar mısınız beyler?
F/p oyuncu koltuğu önerisi atar mısınız beyler?
ben de ona bakıyordum masaj özelliği bile varmış sanırımHocam deri almanızı tavsiye etmem çok terletiyor haberiniz olsun ben exvega Andromeda modelini kullanıyorum memnunum rahat boyum biraz uzun olsa daha iyi olabilirdi ama şuanda memnunum
benım oturdugum semtte bayısı var gıdıp deneyımlemıstım satıcılar ılgılıydı ama pıyasadan fazla yuksek daha ucuza hawk alırım masaj ozellıgı cok ahım sahım degıl hocam haberın olsunben de ona bakıyordum masaj özelliği bile varmış sanırım
8 bine premium kumaş falan varmış indirimde şu an ama parasını hak etmiyo mu diyosun hocambenım oturdugum semtte bayısı var gıdıp deneyımlemıstım satıcılar ılgılıydı ama pıyasadan fazla yuksek daha ucuza hawk alırım masaj ozellıgı cok ahım sahım degıl hocam haberın olsun
Bel yastığında var alttan alttan güzel vuruyor acayip fazla hissedilmiyor ama güzel oluyorben de ona bakıyordum masaj özelliği bile varmış sanırım
bence o parayı hak etmıyor hocam gecen sene 4500 5k arasıydı oyle olsa dırek al derdım ama ucmuslar sahsen hak etmıyor8 bine premium kumaş falan varmış indirimde şu an ama parasını hak etmiyo mu diyosun hocam
Ben kiloluyum diye bu koltuğu tercih ettim hawk falan uymadı bana sana en uyani tercih edebilirsin8 bine premium kumaş falan varmış indirimde şu an ama parasını hak etmiyo mu diyosun hocam
Alicaksan premium kumaş alma yakar terletir hocam8 bine premium kumaş falan varmış indirimde şu an ama parasını hak etmiyo mu diyosun hocam
ne hak ediyor mesela hocam öneri var mıbence o parayı hak etmıyor hocam gecen sene 4500 5k arasıydı oyle olsa dırek al derdım ama ucmuslar sahsen hak etmıyor
yanı ben alsam https://www.hawkchair.com/urun/fab-v4-kumas-oyuncu-koltugu bunu alıp gecerdım bunuda denedım arkadasımda var baya rahat zaten alt tarafı koltuk fıyatıda uygun suanne hak ediyor mesela hocam öneri var mı
cok ıyıde cok pahalı beHAWK FUTURE.
Süngeri ince diyorlardi bu model için doğru mu hocamyanı ben alsam https://www.hawkchair.com/urun/fab-v4-kumas-oyuncu-koltugu bunu alıp gecerdım bunuda denedım arkadasımda var baya rahat zaten alt tarafı koltuk fıyatıda uygun suan