2,5- 3bin arası tablet tavsiyesi ?

Gokratos

80+
Reaksiyon skoru
18
Selamlar arkadaşlar. 2,500-3,000 TL arası tablet tavsiyelerinizi rica edeceğim. Arayüzün kolaylığı ve kullanması androide göre nispeten kolay olduğu için Apple öncelikli tercihim. Anneme alacağım zaten tv,dizi,sosyal medya,internet sitelerinde gezinmek için kullanacak. Muhteşem oyun performansı olmasa da olur :)

O fiyat bandında 7. Nesil iPadler var diye biliyorum onlara bakabilirsin.

Güzel arkadaşım açtığım konudan tabletlerle alakalı pek fikrimin olmadığı belli değil mi ? 40 çeşit ipad var. Yok mini yok air yok 3. nesil 5.nesil bilmemkaçıncı nesil.
En iyi tabletlerin iPad olduğunu biliyorsun, Apple'ın sitesinde son nesil iPadler satıldığını bilmesen bile tahmin edebilirsin; bütçe ne kadar maksimum 3k. E güzel arkadaşım bütçene utan zaten bir tane iPad kalıyor o ise linkini koyduğum iPad. Zaten tek bir seçeneğin var kısacası. He yok ben 3 yıl önce çıkmış iPad alacam, he yok ben Android alacam dersen onu da belirt, ona göre öneri yapalım. Gidip Apple'ın sitesinde 5 dakika gezinsen zaten anlayacaksın ne dediğimi. iPad almayacaksan tablet almanın da bi mantığı yok bence.

Bütçen belli.
Bütçene göre alabileceğin 1-2 model var zaten.
G5.webp

3.000 TL verip tablet aldığına göre, özel bir ihtiyacın var demektir.
İhtiyacını en iyi sen bildiğin için, ihtiyacına göre en iyisini sen seçersin.

o fiyata illada tablet alacağım diyorsan direkt apple derim

Selamlar arkadaşlar. 2,500-3,000 TL arası tablet tavsiyelerinizi rica edeceğim. Arayüzün kolaylığı ve kullanması androide göre nispeten kolay olduğu için Apple öncelikli tercihim. Anneme alacağım zaten tv,dizi,sosyal medya,internet sitelerinde gezinmek için kullanacak. Muhteşem oyun performansı olmasa da olur :)

İpad 7. Nesil öneririm. Kendim de kullanıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,650
Üyeler
183,452
Son üye
pearlex
Geri