Bulabilirseniz s9 plus veya s102.500 TL bandında 2.el telefon önerilerinizi alabilirmiyim. PUBG mobile rahat kasmadan ısınmadan oynayabileceğim güzel telefon şimdiden teşekkürler...
Honor play veya redmi note 9 s modellerine bakabilirisn hemde sıfır2.500 TL bandında 2.el telefon önerilerinizi alabilirmiyim. PUBG mobile rahat kasmadan ısınmadan oynayabileceğim güzel telefon şimdiden teşekkürler...
İndirim kollayip Not 8 pro alabilirsiniz (Kullanıyorum şuan ondan yazıyorum) Yön aşmasın derseniz Not 8 de güzelXiamo hangi telefonunu önerirsiniz redmi note 8 bana hoş grldi gibi sizin de bir görüşünüzü alırım.
0 telefon alman daha mantıklı olur sıfır alamayı düşünürsen xiaomi redmi 8, samsung m20, xiaomi redmi note 8 öneririm.2.500 TL bandında 2.el telefon önerilerinizi alabilirmiyim. PUBG mobile rahat kasmadan ısınmadan oynayabileceğim güzel telefon şimdiden teşekkürler...
geç yazdım ama evet redmi note 8 tavsiye ederimXiamo hangi telefonunu önerirsiniz redmi note 8 bana hoş grldi gibi sizin de bir görüşünüzü alırım.