Neler Yeni

2.5k para ile ne yapabilirim.

Spermman

80+ Bronze
Şuan elimde 2.5k para var sizce bu para ile ne yapmalıyım.
Bukadar parayla yatırım yapsam elime çokta para geçmez.
Kulaklık ihtiyacım var ama tüm parayı kulaklığa yatırmak nekadar mantıklı bilemiyorum. Sonuçta profesyonel oyuncu değilim.
Telefonumu değiştirmek istiyorum ama telefonum samsung galaxy a50 1.2k ya satsam 3.7k ya düzgün bir telefon alınmıyor.
Siz olsanız ne yapardınız. Tüm parayı kulaklığamı basardınız yoksa başka bir şekildemi kullanırdınız.

Ariseks

80+ Gold
Kulaklık ihtiyacım var ama tüm parayı kulaklığa yatırmak nekadar mantıklı bilemiyorum. Sonuçta profesyonel oyuncu değilim.
Telefonumu değiştirmek istiyorum ama telefonum samsung galaxy a50 1.2k ya satsam 3.7k ya düzgün bir telefon alınmıyor.
Siz olsanız ne yapardınız. Tüm parayı kulaklığamı basardınız yoksa başka bir şekildemi kullanırdınız.
2,5k kulaklığa çok
Maks 500 TL civarına bir kulaklık alır geri kalanı telefon için para biriktrirdim

Spermman

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
2,5k kulaklığa çok
Maks 500 TL civarına bir kulaklık alır geri kalanı telefon için para biriktrirdim
300 - 400 civarına bir kulaklık almayı düşünüyorum ama benim para biriktirmem mümkün değil çünkü babamdan düzenli olarak harçlık almıyorum ben ihtiyacım olunca babama söylüyorum oda kartıma para atıyor bayramdan bayrama para biriktirmemde mümkün değil

SigaraİçenFare

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
435
İsim
Muhammed Emin Okumuş
Instagram
@muhammed.okumuss
İndirimleri takip edip ucuz ürünler alıp satabilirsin istediğin telefonun parası daha hızlı çıkar ama ürünün elinde kalma riskinizde göz önünde bulundurmalısın

Spermman

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İndirimleri takip edip ucuz ürünler alıp satabilirsin istediğin telefonun parası daha hızlı çıkar ama ürünün elinde kalma riskinizde göz önünde bulundurmalısın
o tarz işlere girmek istemiyorum. Daha 15 yaşındayım ps4 ümü sattım ailemde parayı istediğim gibi harcamama izin verdi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

yada 250 dolar alayım yaza kadar illa kar ederim ne düşünüyorsunuz mantıklımı sizce

SigaraİçenFare

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
435
İsim
Muhammed Emin Okumuş
Instagram
@muhammed.okumuss
o tarz işlere girmek istemiyorum. Daha 15 yaşındayım ps4 ümü sattım ailemde parayı istediğim gibi harcamama izin verdi.
Dolar veya altın alabilirsin 18 kasımda bir çok kaynak faiz indirimi olacağından bahsediyor dolar ve altın fiyatları yükselebilir ytd

NeeK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
690
İsim
Mert
2.5 K ile farklı coinlere girerdim can sıkıntısından dediğin gibi telefon almak istesen alınmıyor.

Juiclair0

80+ Silver
dostum yatırım tavsiyesi değil ama kuruşluk alt coinlerden alıcaksın 2.5k adet miktarı fazla aldığın için biraz artmasıyla rahat katlayabilirsin (yatırım tavsiyesi değildir.)

Juiclair0

80+ Silver
Top Bottom