2.5k ya tablet önerisi

Aususlike

80+
Reaksiyon skoru
129
Selam. Bütçem 2.5k. Max 3k ya çıkabilirim. Kardeşime tablet alıcam. Pubg ve brawl stars oynar. Ekranı veya kamerası vb. Önemli değil. Oyun için işlemcisi ve bataryası iyi olursa sevinirim. Aklımda tab S6lite, tab a7 ve matepad 10.4 var. Siz ne önerirsiniz. Teşekkür ederim 🙂

Selam. Bütçem 2.5k. Max 3k ya çıkabilirim. Kardeşime tablet alıcam. PUBG ve brawl stars oynar. Ekranı veya kamerası vb. Önemli değil. Oyun için işlemcisi ve bataryası iyi olursa sevinirim. Aklımda tab S6lite, tab a7 ve matepad 10.4 var. Siz ne önerirsiniz. Teşekkür ederim 🙂
2. ele sıcak bakıyorsanız iPad 8. nesil.

2. ele sıcak bakıyorsanız iPad 8. nesil.
3kya 0 var zaten.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Site güvenilir incelemeden bakabilirsiniz.

Site güvenilir incelemeden bakabilirsiniz.
İlk olarak bu site güvenilirmidir acaba. 2. Olarak 32 GB, 64gb altı düşünmüyorum

Yine iPad 8. nesil ama bütçenizi 500 TL aşıyor :(
Tablette Apple bir tarafa diğerleri bir tarafa.
Bende biliyorum fakat pahalılar. Birde 2 tane alıcaz. 2 kardeşim var. 3k olsa zaten 6k oluyor. Çok zorluyor

Fakat 32gb maalesef. Oyun sığmaz.

İlk olarak bu site güvenilirmidir acaba. 2. Olarak 32 GB, 64gb altı düşünmüyorum

Bende biliyorum fakat pahalılar. Birde 2 tane alıcaz. 2 kardeşim var. 3k olsa zaten 6k oluyor. Çok zorluyor
İncelememde yazıyor. sırf 64 değil diye alınmaz bir cihaz değil. Çok daha iyi androidlere göre. Güvenebilirsiniz ben ordan aldım.

ben 21 oyun sığdırdım ama. 4gb da yer kaldı.
O zaman s6 lite öneririm.

Son düzenleme:

Anlıyorum. Çok hakim değilim ama Tab S6 Lite'a bakabilirsiniz.
Tab A7 önermem bu bütçede.
Matepad'de Google servisleri olmayabilir ona dikkat edin alacaksanız.

İncelememde yazıyor. sırf 64 değil diye alınmaz bir cihaz değil. Çok daha iyi androidlere göre. Güvenebilirsiniz ben ordan aldım.
Hocam biliyorum fakat dediğim gibi kardeşlerim kullanacaklar. Bi önceki tabletlerini 16gb diye değiştirmeyi düşünüyoruz. Tahminimce 32gb I doldurmaları fazla sürmez 🙁

Anlıyorum. Çok hakim değilim ama Tab S6 Lite'a bakabilirsiniz.
Tab A7 önermem bu bütçede.
Matepad'de Google servisleri olmayabilir ona dikkat edin alacaksanız.
Peki. S6 lite alıcaz gibi duruyor o zaman. İnşallah işlerini görür

Hocam biliyorum fakat dediğim gibi kardeşlerim kullanacaklar. Bi önceki tabletlerini 16gb diye değiştirmeyi düşünüyoruz. Tahminimce 32gb I doldurmaları fazla sürmez 🙁

Peki. S6 lite alıcaz gibi duruyor o zaman. İnşallah işlerini görür
Attığım videolara da bi bakın. s6 litedan başka önerebileceğim android yok.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,184,294
Üyeler
187,951
Son üye
mehmet3514
Geri