Neler Yeni

2 adet monitör mü yoksa 1 adet Oled Monitör mü?

CrowleyS

80+
Bütçe
40000
Selamlar,

Genel olarak hikayeli oyun , LoL , internette gezinme, film ve dizi izliyorum.
Günde 10 saat falan kullanmam gerekiyor.

Ekran kartım 3070ti.

Sizce 24 veya 27 inc 2 adet monitör mü almalıyım yoksa ultrawide 34 inc 1 adet oled monitör mü?
Teşekkürler

Son düzenleme:

furkyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Furkan ÖZTÜRK
Selamlar,

Ekran kartım 3070ti.

Sizce 2 adet monitör mü almalıyım yoksa 1 adet oled monitör mü?
Teşekkürler
Ağırlıklı olarak hikayeli oyun oynamıyorsan oled gereksiz pahalı. Fakat benim param var harcıyacak yer arıyorum dersen tabi ki daha kaliteli ve keyif açısından da daha doyurucu

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Koray D
o bütçeye 4 monitör bile alınır ama oled daha iyi bi görüntü verir film dizi vs renkler daha güzel siyahlar falan daha iyi mesela

Mkw06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Mert A
Masada şekil şukul seviyorsan çift monitör candır, bende 3 monitör var biri ana ekran diğerlerinden evden çalıştığım için işlerimi hallediyorum genelde, imkan varsa çift monitör güzel oluyor kolaylık açısından da.

CrowleyS

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ağırlıklı olarak hikayeli oyun oynamıyorsan oled gereksiz pahalı. Fakat benim param var harcıyacak yer arıyorum dersen tabi ki daha kaliteli ve keyif açısından da daha doyurucu
Mesaj otomatik birleştirildi:

o bütçeye 4 monitör bile alınır ama oled daha iyi bi görüntü verir film dizi vs renkler daha güzel siyahlar falan daha iyi mesela
Hocam 2 monitörde olsa kaliteli bir şey almayı düşünüyorum ondan dolayı az çok fiyatları aynı olur gibi.

Masada şekil şukul seviyorsan çift monitör candır, bende 3 monitör var biri ana ekran diğerlerinden evden çalıştığım için işlerimi hallediyorum genelde, imkan varsa çift monitör güzel oluyor kolaylık açısından da.
Peki 2 monitör kullanmak ile ultrawide monitör kullanmak çok fark olur mu ?

Mkw06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Mert A

Hocam 2 monitörde olsa kaliteli bir şey almayı düşünüyorum ondan dolayı az çok fiyatları aynı olur gibi.

Peki 2 monitör kullanmak ile ultrawide monitör kullanmak çok fark olur mu ?
Eski masamda 2 ultrawide 1 normal ekran vardı, aşırı göz yorucu geldi sonradan, şimdi 2 normal ekran 1 ultra ekranım var ultra ekran dikey konumda duruyor, ultrawide monitörlerim DELL markaydı çok memnunum düşünürsen

Eski masamda 2 ultrawide 1 normal ekran vardı, aşırı göz yorucu geldi sonradan, şimdi 2 normal ekran 1 ultra ekranım var ultra ekran dikey konumda duruyor, ultrawide monitörlerim DELL markaydı çok memnunum düşünürsen
Çok oyunculu fps tarzı oyun oynuyorsan ultrawide asla alma bu arada tek ekran düşüncen varsa

asko56

80+ Gold
Selamlar,

Günde 10 saat falan kullanmam gerekiyor.

Ekran kartım 3070ti.

Sizce 24 veya 27 inc 2 adet monitör mü almalıyım yoksa ultrawide 34 inc 1 adet oled monitör mü?
Teşekkürler
ekran kartını sat fazladan 10k yı ekran kartına ver güzel bir ekran kartı al sonra kalan 30k ya 2 tane monitör al

CrowleyS

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Çok oyunculu fps tarzı oyun oynuyorsan ultrawide asla alma bu arada tek ekran düşüncen varsa
Bende DELL düşünüyorum. Gün içinde web vs. takılıp akşamları film, dizi, fps olmayan oyun falan oynarım.

SerhatKRbb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
586
İsim
SERHAT BOZBAYIR
Samsung egitim programina katil Samsung G6 Oled 17 bine satiliyo bi tane ondan alirsin

Top Bottom