Apu Mühendisi
80+ Platinum
Dahası
Arkadaşlar Epicten Aldığım 2 Aylık gamepass ultimate kodu var, ne kadar eder ?
Neden ?Etmez
Şu an ücretsiz alınabiliyor. Kampanya bittikten sonra satmaya çalışsan max 10tl eder. Çünkü sadece önceden gamepass üyeliği yapılmamış bir hesapta kullanabiliyorsun.Neden ?
satmaya çalışmaya bile değmez ben istediğim zaman üretip kullanıyorumArkadaşlar Epicten Aldığım 2 Aylık gamepass ultimate kodu var, ne kadar eder ?
Üretip ? Nasıl Oluyor ki o ?satmaya çalışmaya bile değmez ben istediğim zaman üretip kullanıyorum
heryerden bir şekilde bedava gamepass oluyor mesela discordun vermişliği var daha önce epic games in verdiğini hatırlıyorum çok eskiden ücretsiz deneme alabiliyorduk sonra steelseriesin kayıt programı falan vermişti o tür şeyler her şeyin yanında bedava veriliyor artık elde etmesi zor değil 10 dk lık işÜretip ? Nasıl Oluyor ki o ?
Hiç görmedim. Şu an dağıtan varsa söylersen sevinirim.heryerden bir şekilde bedava gamepass oluyor mesela discordun vermişliği var daha önce epic games in verdiğini hatırlıyorum çok eskiden ücretsiz deneme alabiliyorduk sonra steelseriesin kayıt programı falan vermişti o tür şeyler her şeyin yanında bedava veriliyor artık elde etmesi zor değil 10 dk lık iş
n11 de 10-15 tl arasına satıyorlar kral.Arkadaşlar Epicten Aldığım 2 Aylık gamepass ultimate kodu var, ne kadar eder ?