Neler Yeni

2 aylık kedi sahiplendim neler yapmalıyım

NeeK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
690
İsim
Mert
Herkese selam. Scottish Fold sahiplendim. 2 aylık wc eğitimi var ve kuru mama yiyebiliyor. Eve henüz bugün geldi ve biraz garipsiyor haliyle kaçıyor yatağımın altına vesaire giriyor. Henüz barınması adına bir kedi evi almadım. Sadece kum ve maması var şu anlık. İşin cabası olarak bir oyun çubuğu aldım ancak ilgilenmiyor şu anlık. Tasma taktım nerede olduğunu bulayım diye. Ancak yeni olduğundan olsa gerek pek hoşlanmadı tasmadan. Sizler ne yapmamı önerirsiniz ? Kedi sahipleri veya önceden tecrübe edinmiş olanların tavsiyesini beklerim.

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,963
İsim
tümen dağ
Tasma???
Yavru diye alismadigindan değil kediye tasma takilmaz zaten, ilk günlerde kediyi bir oda tahsis et tüm evi açmana gerek yok yavas yavaş alanını genişletip tüm evi açarsın suyunu ve mamasını yan yana koyma ve sabit yeri olsun mama ve su kabi plastik olmasın suyunu sık sık tazele mamayıda kaliteli al aldığın kedi hastalıklara baya yatkın bir kedi vitamin de alsan iyi olur

• Beğen
Reaksiyonlar: NeeK

Maykıl

80+ Silver
Kediyi takma fazla normal odanda takıl kediyle beraber o sana alisacak sevdirmeye baslayacak sende sev alisie

• Beğen
Şiddet gösterme yeterli not kediyi gezdiremezsin kendileri gezer

• Beğen

VirtudeN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
649
İsim
Erdem
Herkese selam. Scottish Fold sahiplendim. 2 aylık wc eğitimi var ve kuru mama yiyebiliyor. Eve henüz bugün geldi ve biraz garipsiyor haliyle kaçıyor yatağımın altına vesaire giriyor. Henüz barınması adına bir kedi evi almadım. Sadece kum ve maması var şu anlık. İşin cabası olarak bir oyun çubuğu aldım ancak ilgilenmiyor şu anlık. Tasma taktım nerede olduğunu bulayım diye. Ancak yeni olduğundan olsa gerek pek hoşlanmadı tasmadan. Sizler ne yapmamı önerirsiniz ? Kedi sahipleri veya önceden tecrübe edinmiş olanların tavsiyesini beklerim.
Başta biraz çekingen olacaktır sonradan size alışacaktır. Aşılarının yaptırılması gerek "özellikle iç-dış parazit aşısı" onun dışında bana sorarsan barınma evini alacaksan kedinin genelde sizin aldığınız ev de değil istediği yerde yattığını bilin.

Son düzenleme:
  • Muhteşem

Metality

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
196
İsim
Selami
Ortama kısa sürede alışır. Aynı cinsten kuzenim de bakıyor. Hassas bir cins. Genetik olarak sağlık problemleri de oluyor. Kuzenim dışarı bile çıkarmıyor. Balkondan dışarıyı izliyor. Büyük yer yastığı ve kedi evi olmasına rağmen henüz 6 aylık olduğu için akşamları tek yatamıyor. Kuzenimin odasında uyuyor. Veteriner alıştırmayın demiş ama kuzenim kıyamıyor, yanında uyuyor.

Ekler

• wer.jpg
    wer.jpg
    258.9 KB · Hit: 57
  • Muhteşem

Onurkotlutok05

80+ Gold
Arkadaşların söylediğine bir ek yok ama foto gelir mi acaba

asdkle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,444
İsim
asdk
Lütfen hiçbir bilgi sahibi olmadan ve araştırmadan bir can sahiplenmeyin. 2 aylık kediye ne tasması ya.

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,372
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Kedi daha çok küçük, tasma strese ve alışma süresinin uzamasına sebep olur. Tasmayı çıkartın, bırakın kendi halinde takılsın. İsim koyduysanız ona bakarak ismiyle seslenin. Yavaş yavaş size ve ortama alışınca oraya buraya girmez merak etmeyin.

• Beğen

Techno08

80+ Gold
İlk başta çekingen oluyorlar hocam sonra alışıyorlar arkadaşların dediği gibi

Foto atma şansınız var mı acaba?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,228
Üyeler