Neler Yeni

2. bir monitör alıcam ucuz bişeler arıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
miraç
Arkadaşlar 2. bi monitör almak istiyorum ama baktıklarım biraz pahalı kulanım ama cı oyun dışı olucak oyuzden gaming bişe istemiyorum 144hz olur böyle oyun oynarken yanda işimi yapabilmek için önerilernizi varmı
varsa sunarsanız teşekkürler

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
986
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
Arkadaşlar 2. bi monitör almak istiyorum ama baktıklarım biraz pahalı kulanım ama cı oyun dışı olucak oyuzden gaming bişe istemiyorum 144hz olur böyle oyun oynarken yanda işimi yapabilmek için önerilernizi varmı
varsa sunarsanız teşekkürler
Gebe de bütçeyi bilsek daha rahat bir şekilde öneri yapabiliriz. Bütçeniz ne kadar ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
miraç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Gebe de bütçeyi bilsek daha rahat bir şekilde öneri yapabiliriz. Bütçeniz ne kadar ?
4k-7k bide dik hale gelebiliyor da o da önemli benim için masa biraz dar cünkü
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu 2 sini alsam olurmu sence

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
986
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
4k-7k bide dik hale gelebiliyor da o da önemli benim için masa biraz dar cünkü

Bu 2 sini alsam olurmu sence
Samsung modellerinde ghosting sorunu var diye haykırıyorlar. Fakat bu modelinde var mı ghosting bilemiyorum. Monitör kolu olarakta hiçbir bilgim yok. Lg Ultragear 24gs65f-b önericem de Kasım bittiya zamlandı. Monitör kolu ile kullanıcaksan bu ürüne bakabilirsin sağlam kaliteli bir monitör, kendim 27" olanını kullanıyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
miraç
Samsung modellerinde ghosting sorunu var diye haykırıyorlar. Fakat bu modelinde var mı ghosting bilemiyorum. Monitör kolu olarakta hiçbir bilgim yok. Lg Ultragear 24gs65f-b önericem de Kasım bittiya zamlandı. Monitör kolu ile kullanıcaksan bu ürüne bakabilirsin sağlam kaliteli bir monitör, kendim 27" olanını kullanıyorum.

Ben Samsung kulanıyorum bu modelin 280hz olanı yaşadığım tek sorun arada sırada renklerin kalitesi düşüyor diyorum bunumu alsam birazda büyük lazım 27 inç alıcam kulandığimda 27 inç zaten

Ben Samsung kulanıyorum bu modelin 280hz olanı yaşadığım tek sorun arada sırada renklerin kalitesi düşüyor diyorum bunumu alsam birazda büyük lazım 27 inç alıcam kulandığimda 27 inç zaten
Kulanım amacı oyun olmadığı için ghosting çok önemli olduğunu sanmıyorum

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
986
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Emirkanyvs

Kulanım amacı oyun olmadığı için ghosting çok önemli olduğunu sanmıyorum
Valla o zaman alınabilir yav.

elemin

80+ Bronze
Hocam istanbul içinde yaşıyorsanız AOC24G2U 144 hz pivot ips monitör ve yanında north bayou nb f80 monitör kolu satıyorum ikisi 4000 olur sana eğer istersen.

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
miraç
Hocam istanbul içinde yaşıyorsanız AOC24G2U 144 hz pivot ips monitör ve yanında north bayou nb f80 monitör kolu satıyorum ikisi 4000 olur sana eğer istersen.
Knk uzak durmak istediğim illerde 1. Sırada orası sadece akraba ziyaretine gidiyorum

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
986
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Emirkanyvs
knk kablo falan lazım diye duydum , galiba farenin diyer ekrana geçmesi için gerekşyomuş doğrumu eğer biliyosan atarmısın kalbonun linki
Hiiiç bilgili olduğum bi konu değil dostum. 2. ekran hiç kullanmadım araştırmada yapmadım. Belki bilgisi olabilecek bir forumdaşımı, arkadaşımı etiketleyim yardımcı olabilirse ne mutlu.

@Bünyamina saygılar üstad.

Top Bottom