Neler Yeni

2 çekirdekli işlemcide Gta 5

NaxX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Yağız
merhaba 2 çekirdekli bir işlemcide gta 5 oynuyorum ve gayet iyi fps alıyorum ve akıcı oynayabiliyorum ama yollar binalar yüklenmiyor hdd vardı ssd geç düzelir dendi fakat geçtim düzelmedi sorun nede peki anlayamadım sistem de darboğaz var darboğazmı yapıyor anlamıyorum ama youtube da şöyle videolara rastladım adamlar 1gb ekran kartı 4 gb ram ile oynuyorlar işlemci ise 2 çekirdekli

video işe bu

sistemim bu arada
windows 10 pro 64bit
intel pentium e6600 3,06
Msi amd radeon r7 240
6gb ram
240gb ssd

Özgürcan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,610
İsim
Özgürcan
işlemciden kaynaklı eskı laptopum da vardı bı yontem var gorev yonetıcın den ıslem oncelıgını yuksek veya gercek zamanlıya alınca cozuluyor dıyorlar denemen lazım olmazsa yapacak bır sey yok benım bıldıgım

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ahmet Efe HORASAN
merhaba 2 çekirdekli bir işlemcide gta 5 oynuyorum ve gayet iyi fps alıyorum ve akıcı oynayabiliyorum ama yollar binalar yüklenmiyor HDD vardı ssd geç düzelir dendi fakat geçtim düzelmedi sorun nede peki anlayamadım sistem de darboğaz var darboğazmı yapıyor anlamıyorum ama youtube da şöyle videolara rastladım adamlar 1gb ekran kartı 4 gb ram ile oynuyorlar işlemci ise 2 çekirdekli

video işe bu

sistemim bu arada
windows 10 pro 64bit
intel pentium e6600 3,06
Msi amd radeon r7 240
6gb ram
240gb ssd
abi sistemimiz neredeyse aynı ama bende aşırı derecede kasıyordu arabaya binince sende nasıl kasmıyor

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,090
İsim
Lydranx
merhaba 2 çekirdekli bir işlemcide gta 5 oynuyorum ve gayet iyi fps alıyorum ve akıcı oynayabiliyorum ama yollar binalar yüklenmiyor HDD vardı ssd geç düzelir dendi fakat geçtim düzelmedi sorun nede peki anlayamadım sistem de darboğaz var darboğazmı yapıyor anlamıyorum ama youtube da şöyle videolara rastladım adamlar 1gb ekran kartı 4 gb ram ile oynuyorlar işlemci ise 2 çekirdekli

video işe bu

sistemim bu arada
windows 10 pro 64bit
intel pentium e6600 3,06
Msi amd radeon r7 240
6gb ram
240gb ssd
Ben core 2 duo 3 gb ram ile very lowda 4.3 çözünürlükte 30 fps oynuyordum (ekran kartı zotac gt 630 1 gb idi )

NaxX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Yağız
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben core 2 duo 3 gb ram ile very lowda 4.3 çözünürlükte 30 fps oynuyordum (ekran kartı zotac gt 630 1 gb idi )
valla knk fps açısından sıkıntı yok ama bu allahın belası sorun dan bıktım şu sorunu çözebilsem başka bişey istemem

Top Bottom