Neler Yeni

2. Defa mezuna kalmak

koc1283

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Furkan Koç
Bu Haziran'da sınava gireceğim ve hiç ümidim yok hem dershane hiç verimli geçmedi hem de ben son zamanlarda ders çalışamıyorum çok konu eksiğim kaldı. Kime sorsam 2. Defa kalma gideceksen bu sene git 2. Defa kalınca puanın yükselmez diyorlar 2. Defa mezuna kalan arkadaşlar neler yaptı neler öneriyorlar neler önermiyorlar

BenRoboTdeğilİm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,326
İsim
BenRoboTdeğilİm
net lerin nasıl

1905

80+ Silver
2.defa mezuna kalmadığıma pişman oldum çalışacağına inanıyorsan kal ama çalışmam diyosan tercih yap

koc1283

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Furkan Koç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

1905

80+ Silver
Kesinlikle çalışacağım dershane motivasyonumu çok düşürdü rehberlik hocası sağolsun sürekli gereksiz motivasyon verdi
sınav sonucunuz hedefinizden uzaksa kalın derim hocam.

BenRoboTdeğilİm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,326
İsim
BenRoboTdeğilİm
Kesinlikle çalışacağım dershane motivasyonumu çok düşürdü rehberlik hocası sağolsun sürekli gereksiz motivasyon verdi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tyt 50 55 ayt 30 35 arası
Kal o zaman daha iyi

syroxx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Alper Tan
İnsanları dinleme dostum, üniversitede istemediğin bir bölüme gidip pişman olacağına 2. defa kalmak daha mantıklı. Tabii kendinden eminsen ve çalışacaksan.

Zechion

80+ Silver
Bu Haziran'da sınava gireceğim ve hiç ümidim yok hem dershane hiç verimli geçmedi hem de ben son zamanlarda ders çalışamıyorum çok konu eksiğim kaldı. Kime sorsam 2. Defa kalma gideceksen bu sene git 2. Defa kalınca puanın yükselmez diyorlar 2. Defa mezuna kalan arkadaşlar neler yaptı neler öneriyorlar neler önermiyorlar
2. defa kalın ya. İsterseniz hiç girmeyebilirsiniz. Çünkü bildiğim kadarıyla verilen puan düşüyor. Eğer ki 2 senelik ünversiteye de girerseniz bi' DGS araştırın derim.

melidoas6

80+ Silver
İnsanları dinlersen daha çok umutsuzluğa kapılırsın bir akrabam 3 sene mezuna kaldı tıp için kazandıda

Nirvana

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bağımlılık yapıyor 5 e adım attım attıkça atasın geliyor yapma 2 senelik gelse bile git ben bu sene öyle yapacğaım açıktan 2 sene okumayı düşünüyorum ama sıralama çok olacaktır.

Top Bottom