Çözüldü✓ 2. Ekrana görüntü gelmiyor.

ARDELENO

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
406
Merhabalar dostlarım. V4.5 kullanıyorum. Bir de ekran kartı olarak 6500xt aldım. Bugün kartı sisteme taktım. İlk başta 1 tane monitör bağladım sadece hdmi ile ekran kartına sorun olmadı. 2 monitör olarak kullanacaktım. Fakat 2. monitöre görüntü gelmiyor. İkisini de ekran kartına bağladım. hdmi ile bağladığım ekranda görüntü var DP ile bağladığım ekranda görüntü yok. Grafik ayarlarından baktım 2 monitör olarak gözüküyor ama sorunu anlamadım. (DP kabloyu monitörden sıfır çıkarttım muhtemelen sıkıntı yok.)
(Monitörlerde sıkıntı yok)
Şimdiden teşekkürler.

ÇÖZÜLDÜ: Dostlarım nasıl çözdüğümden tam emin değilim ama sanırım ekran kartı sürücüsünü yeniden kurduğumda düzeldi.

1648120548679.png

Son düzenleme:
aşağıda bu ekranları genişlet seçeneğini seçtin mi görrünmüyorda

Dostlarım az önce iki ekrana da görüntü gelmişti fakar 3. bir ekran gözüküyordu. Sistemi yeniden başlattım şimidi de sadece DP ile bağlı monitörde görüntü var diğer monitörde görüntü yok. WİN+P yaptığımda aşağıdaki gibi bir hata verdi.

Tam bilgim yok ama monitör değiştirince ekran kartı sürücüsünü yeniden mi yüklemem lazım yeni çift monitör için başa bir sürücü mü koumam gerekli?

1648121338807.png

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

aşağıda bu ekranları genişlet seçeneğini seçtin mi görrünmüyorda
evet öyle yapmıştım ama şuanda değişiklik yapamıyorum. Masaüstüne sağ tık yaptığım zaman amd software gözükmüyor.
1648121559980.png

Arkadaşlar selamlar bende monitör yok eski vestel marka bir televizyona bağlıyorum ekranı 60hz den 75 hz e çektik fakat şimdi kasa çalışmasına rağmen ekrana görüntü gelmiyor ne yapmam gerekiyor yardımcı olursanız çok sevinirim

Geri