asusHangi model RX 6600 XT?
Türkiye ürünü mü?ikinci elden 6600xt sıfır kutusu hiç açılmamış 5000tl fiyatında satıyor birisi. r5 3600 ile kullanıcam bi sorun yaşarmıyım b450 s2h v2 anakartım var. Fiyatı nasıl sizce?
türkiye ürünü mayısta alınmış kutu açılmamışTürkiye ürünü mü?
sıfır 6600 de alabilirsin istersen![]()
Sapphire RX 6600 Pulse 11310-01-20G 128 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Sapphire RX 6600 Pulse 11310-01-20G 128 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Sapphire RX 6600 Pulse 11310-01-20G 128 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı özelliklerini incele, 7.717,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
darboğaz 1080p çok yüksek oyunlar hariç yapmaz alabilirsin(ondada az yapar)ikinci elden 6600xt sıfır kutusu hiç açılmamış 5000tl fiyatında satıyor birisi. r5 3600 ile kullanıcam bi sorun yaşarmıyım b450 s2h v2 anakartım var. Fiyatı nasıl sizce?
Alıp şansını deneyebilirsin, fatura garanti belgesi vs. hepsi duruyorsa ve şansına bir sıkıntı çıkmazsa hayırlı olsun.türkiye ürünü mayısta alınmış kutu açılmamış
fiyat nasıl hocam yüksek mi iyi mi?darboğaz 1080p çok yüksek oyunlar hariç yapmaz alabilirsin(ondada az yapar)
fiyatı nasıl hocam yüksek mi alınabilir mi aralarında çok performans farkı var mı kutusunu hiç açmamış bandrolü üstünde faturası duruyorAlıp şansını deneyebilirsin, fatura garanti belgesi vs. hepsi duruyorsa ve şansına bir sıkıntı çıkmazsa hayırlı olsun.
Ama ben olsam sıfır 6600 alırdım büyük ihtimalle, kendim almam içimi daha rahat tutardı.
evet performans farkı var.fiyat nasıl hocam yüksek mi iyi mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:
fiyatı nasıl hocam yüksek mi alınabilir mi aralarında çok performans farkı var mı kutusunu hiç açmamış bandrolü üstünde faturası duruyor
fiyat nasıl hocam yüksek mi iyi mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:
fiyatı nasıl hocam yüksek mi alınabilir mi aralarında çok performans farkı var mı kutusunu hiç açmamış bandrolü üstünde faturası duruyor
Fiyat iyi midir? kutunun hiç açılmadığını söylüyor arkadaş sıfır yanikart 6-7 aylık veya daha az kullanılmış ise alınır.
0 a göre iyi fiyat ama 4000tl 2 yıl kullanılmış kart gördüğüm oldu. 1yıl kullanılmış gördüğümde oldu bu modeller muhtemelen asus dualdan iyi modeller ama kapalı kutu ise ve bu senin için önemliyse alabilirsin.Fiyat iyi midir? kutunun hiç açılmadığını söylüyor arkadaş sıfır yani