2. el 6600xt alınır mı

ozy_34

80+
Reaksiyon skoru
85
ikinci elden 6600xt sıfır kutusu hiç açılmamış 5000tl fiyatında satıyor birisi. r5 3600 ile kullanıcam bi sorun yaşarmıyım b450 s2h v2 anakartım var. Fiyatı nasıl sizce?

ikinci elden 6600xt sıfır kutusu hiç açılmamış 5000tl fiyatında satıyor birisi. r5 3600 ile kullanıcam bi sorun yaşarmıyım b450 s2h v2 anakartım var. Fiyatı nasıl sizce?
Türkiye ürünü mü?
sıfır 6600 de alabilirsin istersen

Türkiye ürünü mü?
sıfır 6600 de alabilirsin istersen
türkiye ürünü mayısta alınmış kutu açılmamış

darboğaz 1080p çok yüksek oyunlar hariç yapmaz alabilirsin(ondada az yapar)

türkiye ürünü mayısta alınmış kutu açılmamış
Alıp şansını deneyebilirsin, fatura garanti belgesi vs. hepsi duruyorsa ve şansına bir sıkıntı çıkmazsa hayırlı olsun.
Ama ben olsam sıfır 6600 alırdım büyük ihtimalle, kendim almam içimi daha rahat tutardı.

darboğaz 1080p çok yüksek oyunlar hariç yapmaz alabilirsin(ondada az yapar)
fiyat nasıl hocam yüksek mi iyi mi?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Alıp şansını deneyebilirsin, fatura garanti belgesi vs. hepsi duruyorsa ve şansına bir sıkıntı çıkmazsa hayırlı olsun.
Ama ben olsam sıfır 6600 alırdım büyük ihtimalle, kendim almam içimi daha rahat tutardı.
fiyatı nasıl hocam yüksek mi alınabilir mi aralarında çok performans farkı var mı kutusunu hiç açmamış bandrolü üstünde faturası duruyor

kart 6-7 aylık veya daha az kullanılmış ise alınır.

fiyatı nasıl hocam yüksek mi alınabilir mi aralarında çok performans farkı var mı kutusunu hiç açmamış bandrolü üstünde faturası duruyor
evet performans farkı var.
Fiyat nasıl bilmiyorum ama pazarlık yapmayı deniyebilirsiniz, ne kadar düşük o kadar iyi

1671021527272.png

resident evil da ki fps farkı

Fiyat iyi midir? kutunun hiç açılmadığını söylüyor arkadaş sıfır yani
0 a göre iyi fiyat ama 4000tl 2 yıl kullanılmış kart gördüğüm oldu. 1yıl kullanılmış gördüğümde oldu bu modeller muhtemelen asus dualdan iyi modeller ama kapalı kutu ise ve bu senin için önemliyse alabilirsin.

kutu fatura garanti ve kart nasıl kullanılmış buna bakmak önemli

Pahalı

Rx6700xt var 5k ya zaten

Geri