Neler Yeni

2.El alışverişte bireysel karşıdan ödemeli kargo

Hohor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Onur Yakup Yaz
İyi forumlar.Bireysel olarak karşıdan ödemeli kargo gönderimi yapabiliyor muyuz ? Eğer yapabiliyorsak süreç nasıl işliyor ? Satıcıya para nasıl ulaşıyor ? Bilgisi olan arkadaşlar detaylandırırsa sevinirim.

Emre Baş

80+ Gold
bunu kurumlar ve şirketler yapabiliyordu yanlış hatırlamıyorsam ama alırken ödüyorsun açmaya izin vermiyolar

Hohor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Onur Yakup Yaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bunu kurumlar ve şirketler yapabiliyordu yanlış hatırlamıyorsam ama alırken ödüyorsun açmaya izin vermiyolar
Evet onu biliyorum fakat bireysel olarak yapabiliyor muyuz ? Müşteri temsilcileri cevap vermiyor :D

Hohor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Onur Yakup Yaz
Karşı ödemeli kargo gönderiliyor.
Anlatmak istediğim kargo değil kargonun içindekilerinin değeri ticaret olarak demek istemiştim.Örnek: telefon satıyorsunuz farklı şehirdeki bir arkadaşa ödemesi kargo aracılığıyla yapılır mı

Filipinli

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
cc ds
Anlatmak istediğim kargo değil kargonun içindekilerinin değeri ticaret olarak demek istemiştim.Örnek: telefon satıyorsunuz farklı şehirdeki bir arkadaşa ödemesi kargo aracılığıyla yapılır mı
Kapıda ödeme yapılıyor evet ürünün bedelini kuryeye veriyorsunuz.

Hohor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Onur Yakup Yaz
Kapıda ödeme yapılıyor evet ürünün bedelini kuryeye veriyorsunuz.
Her kargo firmasında vardır herhalde bu uygulama.Fakat göndericiye nasıl ulaşıyor para bir bilginiz var mı ?

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Neden ödemeyi banka yolu ile almıyorsun?
Kargo ile ücret mi gönderilir.

Spektrumdx3

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Şahıs olarak kapıda ödemeli kargo yapamazsınız. Bunu yapmanız için vergi kaydınız ve e ticaret belgeniz olması gerekir. Eğer ki böyle bir ihtiyaç doğduysa sahibinden. com get işinizi görecektir.

Top Bottom