Evet onu biliyorum fakat bireysel olarak yapabiliyor muyuz ? Müşteri temsilcileri cevap vermiyorbunu kurumlar ve şirketler yapabiliyordu yanlış hatırlamıyorsam ama alırken ödüyorsun açmaya izin vermiyolar
net bilmiyorum maalesef farklı kargo şirketleri ile görüşünEvet onu biliyorum fakat bireysel olarak yapabiliyor muyuz ? Müşteri temsilcileri cevap vermiyor![]()
Anlatmak istediğim kargo değil kargonun içindekilerinin değeri ticaret olarak demek istemiştim.Örnek: telefon satıyorsunuz farklı şehirdeki bir arkadaşa ödemesi kargo aracılığıyla yapılır mıKarşı ödemeli kargo gönderiliyor.
Kapıda ödeme yapılıyor evet ürünün bedelini kuryeye veriyorsunuz.Anlatmak istediğim kargo değil kargonun içindekilerinin değeri ticaret olarak demek istemiştim.Örnek: telefon satıyorsunuz farklı şehirdeki bir arkadaşa ödemesi kargo aracılığıyla yapılır mı
Her kargo firmasında vardır herhalde bu uygulama.Fakat göndericiye nasıl ulaşıyor para bir bilginiz var mı ?Kapıda ödeme yapılıyor evet ürünün bedelini kuryeye veriyorsunuz.