2. El Araç Önerisi Aile

Hocam üstte ki güzel alınır diyecem de kapalı kasa
Altta ki alınabilir ama onunda kilometresi yüksek. Daha düşük modelli temiz bir şey bakmak daha mantıklı

Katılıyorum.

Linea
Doblo
Artık bu fiyatlara maalesef bunlar var

Evet bunlara bakıyorum güzel bir şey düşürmeye çalışıyorum artık.

Aman yarabbi fiyata bak ya.

Hiç sorma hocam.

Hocam eski kasalar 2003-12 arasının tipi kötü 12 üstüde biraz pahalıya kaçıyor yoksa bende öyle düşünüyordum ne önerirsin?
Ailemin 2012 Eski kasa safeline modeli var çok memnunlar o yüzden önerdim. Temiz bulmak mümkün. Linea önerisine de kulak verin. Bunun haricinde Fiorino, Peugot Partner, Berlingo gibi araçlara da bakabilirsiniz. Hususi otomobil o fiyatlara Renault Symbol 2010-2015 arası bakabilirsiniz.

Ailemin 2012 Eski kasa safeline modeli var çok memnunlar o yüzden önerdim. Temiz bulmak mümkün. Linea önerisine de kulak verin. Bunun haricinde Fiorino, Peugot Partner, Berlingo gibi araçlara da bakabilirsiniz. Hususi otomobil o fiyatlara Renault Symbol 2010-2015 arası bakabilirsiniz.

Teşekkürler hocam, fiorino doblo vs bakıyorum denk gelirsek artık bakıcaz.

• Beğen
Reaksiyonlar: MTBC

bizde bunun admire kasası var masrafsız güzel sizin bütçeyede accent era güzel olur attığım ilandaki gibi 1.5 dizel bulursanız baya iyi

Accent era ilk araçlarımızdan birisi idi 0 almamıza rağmen çok performans göremeniştik şuanda babamın geriye dönmek çok isteyeceğini sanmıyorum 😅

Öneriniz için teşekkürler.

2008 Model Golf alınabilir o fiyat bandında,

Kilometre bi tık fazla fakat benzin olduğu için gözden geçirilebilir teşekkürler.

Çok yakıyır hocam ya 9.6 😅

2008 Model Golf alınabilir o fiyat bandında,

HB istemiyorum hocam.

Geri