sadece kasamı2.el Bilgisayar toplama önerisi
Arkadaşlar Bütcem 8bin TL bütün parçaları 2.el almayı düşünüyorum sarı siteden bakabilirmisiniz oturdugum konum istanbul anadolu sancaktepe kartal pendik kadiköy böyle yerlerden alabilirim
oyun için değilmi ve fps oyunlarımı2.el Bilgisayar toplama önerisi
Arkadaşlar Bütcem 8bin TL bütün parçaları 2.el almayı düşünüyorum sarı siteden bakabilirmisiniz oturdugum konum istanbul anadolu sancaktepe kartal pendik kadiköy böyle yerlerden alabilirim
2.el Bilgisayar toplama önerisi
Bulursanız 5500 işlemci a520 anakart alın bütçe yeterli gelmezse 8gb ram alır 16 çıkarsınız ama 16 öneririm SSD uygun bulursan sata kullan ama uygun bulursannasıl yani hocam 8kya kasamı var 2.el toplamayı düşünüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam LoL Witcher 3 Valorant CS Fortnite Dy gibi oyunları oynuyorum
Monitör bütçene dahil mi demek istemişnasıl yani hocam 8kya kasamı var 2.el toplamayı düşünüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam LoL Witcher 3 Valorant CS Fortnite Dy gibi oyunları oynuyorum
elinde varmı bunumu istiyorsun(ekran kartı RX 6600)
hocam bunu istiyorum 3k ya buldum ama 2.el ve 0 arasında max 300 tl fark var hocam bilmiyorum alsammı islemci anakart flnelinde varmı bunumu istiyorsun
yok hocamMonitör bütçene dahil mi demek istemiş