Yusoo 80+ Katılım 21 Ağustos 2023 Mesajlar 113 Dahası Reaksiyon skoru 31 İsim Yusuf 18 Ekim 2023 #1 Yakin bi zamanda kendime bir kasa almayi düşünüyorum ama sifir fiyatlari uçtu bu yuzden 2 el alicagim sizce nerelerden alabilirim sari site haric?
Yakin bi zamanda kendime bir kasa almayi düşünüyorum ama sifir fiyatlari uçtu bu yuzden 2 el alicagim sizce nerelerden alabilirim sari site haric?
A Alyx 80+ Silver Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 2,006 Dahası Reaksiyon skoru 753 İsim Murat 18 Ekim 2023 #2 Yusoo yazmış: Yakin bi zamanda kendime bir kasa almayi düşünüyorum ama sifir fiyatlari uçtu bu yuzden 2 el alicagim sizce nerelerden alabilirim sari site haric? Devamı için tıklayın... Dolap ve letgodan bakabilirsin ama sarı site kadar kapsamlı değil oralar. Bu arada 650w güç kaynaklı sıfır kasa satıyorum ilgilenirsen dmden iletişime geçebilirsin
Yusoo yazmış: Yakin bi zamanda kendime bir kasa almayi düşünüyorum ama sifir fiyatlari uçtu bu yuzden 2 el alicagim sizce nerelerden alabilirim sari site haric? Devamı için tıklayın... Dolap ve letgodan bakabilirsin ama sarı site kadar kapsamlı değil oralar. Bu arada 650w güç kaynaklı sıfır kasa satıyorum ilgilenirsen dmden iletişime geçebilirsin