Neler Yeni

Çözüldü✓ 2. El Corsair void elite wireless kulaklık almayı düşünüyorum doğrumu yapıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Mustafaenes
İyi günler wireless kulaklık almayı düşünüyorum bütçem 1000 tl fakat iyi bir kulaklık almaya kalksam 1000 tl bence piyasada cok fazla yok varsada araştırmak lazım bende ikinci elllere baktım ve bir tane hosuma giden buldum sizce bu paraya ikinci el Corsair void elite wireless almaya değer mi yoksa baska önerebileceginiz varmı yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Screenshot_2022-08-20-15-22-44-176_com.dolap.android.jpg

AEGON

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
814
İsim
YILDIRIM
İlgilenirsem bende satıyorum 1 yıllık garantisi duruyor siyah modeli herhangi bir sorunu yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
ARDA
İlgilendiği Kategoriler
Laptop,toplamapc,ets2
Dolap uygulamasına haqqus yazarsan ondada güzel kulaklıklar var

AEGON

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
814
İsim
YILDIRIM

L7vely

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Yamaç Ulus
İkinci elden
HS70 Pro bakabilirsiniz fiyatları 800 900 1000'lerde geziyor olması lazım yanlış hatırlamıyorsam
Ben kullanıyorum ve gayet memnunum öneririm

Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Mustafaenes
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İyi günler wireless kulaklık almayı düşünüyorum bütçem 1000 TL fakat iyi bir kulaklık almaya kalksam 1000 TL bence piyasada cok fazla yok varsada araştırmak lazım bende ikinci elllere baktım ve bir tane hosuma giden buldum sizce bu paraya ikinci el Corsair void elite wireless almaya değer mi yoksa baska önerebileceginiz varmı yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler ederim

Alıntıyı görüntüle

İlgilenirsem bende satıyorum 1 yıllık garantisi duruyor siyah modeli herhangi bir sorunu yok.
Kac tl satiyorsunuz acaba

Fiyati 1150 tl veriyor ben az once 1000 tl teklif verdim dolap üzerinden satis yapılıyor

Peki kulaklığı onerirmisiniz acaba yani sesi guzel veriyormu

Dolap uygulamasına haqqus yazarsan ondada güzel kulaklıklar var
Bir tane haqqus sayfasindan kulakliga teklif verdim eger oda kabul ederse ondakinide alabilirim

AEGON

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
814
İsim
YILDIRIM
Kac TL satiyorsunuz acaba

Fiyati 1150 TL veriyor ben az once 1000 TL teklif verdim dolap üzerinden satis yapılıyor

Peki kulaklığı onerirmisiniz acaba yani sesi guzel veriyormu

Bir tane haqqus sayfasindan kulakliga teklif verdim eger oda kabul ederse ondakinide alabilirim
1100 tl düşünüyorum hocam bende. Doğru equalizer ayarı yaparsanız gayet iyi kulaklık. Bu kulaklığı kullandıktan sonra deri kulaklık kullanamazsınız muhtemelen hiç terletme filan yapmıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Mustafaenes
1100 TL düşünüyorum hocam bende. Doğru equalizer ayarı yaparsanız gayet iyi kulaklık. Bu kulaklığı kullandıktan sonra deri kulaklık kullanamazsınız muhtemelen hiç terletme filan yapmıyor
Peki kardeşim sarzi tahmini kac saat gidiyor sarz typc c kablosuylamı oluyor

ELRODH

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
236
İsim
Ahmet Murat ATEŞ
İlgilendiği Kategoriler
Pc teknik sorun-yazılm sorunları-program sorunları-parça önerileri-parça onarım-konsol ve konsol teknik problemleri-kitap-film-müzik önerileri
Instagram
@ahmetmuratates
Void kablolu versiyonu alınmaz dostum 4 arkadaşımda mikrofon sorunu yaşıyordu.

ELRODH

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
236
İsim
Ahmet Murat ATEŞ
İlgilendiği Kategoriler
Pc teknik sorun-yazılm sorunları-program sorunları-parça önerileri-parça onarım-konsol ve konsol teknik problemleri-kitap-film-müzik önerileri
Instagram
@ahmetmuratates
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,026,274
Üyeler
162,660