Neler Yeni

2. EL Donanım Alış-Verişi Yapmak

AlpacinoTR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
241
İsim
Celal Güzel
merhaba arkadaşlar 2.el donanım satarken ve alırken nelere dikkat etmeliyiz ? Ben dahil bazı arkadaşlarda bu konuyu merak ediyordur diye düşünüyorum;
örnek vermek gerekirse ürün satarken, çalışan ürünü verdiğimizde adam eğer bu çalışmıyor derse bu durumda ne yapmalıyız ?
yeni parçalara geçtiğimde eski parçaları satarken bu durum beni düşündürüyor açıkçası
sizinde başınıza gelen durumları yazarsanız tecrübe niyetine sevinirim.

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,610
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Satılacak veya alınacak parçaya göre dikkat edilmesi gereken şeyler farklıdır.

rcxan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
784
İsim
Ateş Arsoy
Ben 2 el eşya satarken adamın önünde test ediyordum ; " tamam bu çalışıyor " diyorsa alıyordu ama 2. el almanı önermem . Alacaksan da test etmeden alma , çok üzülürsün sonra :)

AlpacinoTR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
241
İsim
Celal Güzel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
@crazyreign evet hayalet bey :D örnek verebilir misin ? mesela 6 ay önce yaptığım bir acemilik doğrultusunda 75 hz aldığım ekranımı satmak istesem kanıtlamak amacıyla evde çalışırken videomu çekmeliyim nasıl yapmalıyım ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

@rcxan yakın zamanda parçalarımı değiştircem :) yani sadece satış yapıcam o yüzden soruyorum :)

rcxan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
784
İsim
Ateş Arsoy
@crazyreign evet hayalet bey :D örnek verebilir misin ? mesela 6 ay önce yaptığım bir acemilik doğrultusunda 75 hz aldığım ekranımı satmak istesem kanıtlamak amacıyla evde çalışırken videomu çekmeliyim nasıl yapmalıyım ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

@rcxan yakın zamanda parçalarımı değiştircem :) yani sadece satış yapıcam o yüzden soruyorum :)
Sıkıntı yok dostum o zaman ben senin parçalarını alacak arkadaşlara söylüyorum 😁

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,610
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
"Hayalet Bey"'i sevdim, teşekkür ederim 🥰 :giggle:. Şimdi aslında bakılması ve kontrol edilmesi gereken çok şey var. Panel sağlamlığı olsun, giriş/çıkış'ların sağlamlığı olsun, değişen parçası var mı yok mu falan böyle şeylere dikkat edilmesi gerekir ancak bu saydıklarım ALIRKEN dikkat edilmesi gereken şeyler ve bunlara alıcı olan kişinin kontrol etmesi lazım. Satarken dürüst olmalısınız ve herhangi bir sorunu var mı yok mu onu söylemeniz lazım. Alıcı olan kişinin de içinde bir şüphe olmaması lazım, kontrol etmek istediği şeyleri sorun ve ona video yoluyla olsun resim yoluyla olsun yardımcı olun. Böylelikle sağlıklı bir alışveriş olmuş olur.

AlpacinoTR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
241
İsim
Celal Güzel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
müptelası ve şuan arkaplanda izlediğim behzat ç karakteri :D 2 senelik garantisi dolmadan garantili şekilde satmak istiyorum açıkcası. bugün kompresörle detaylı temizliyeyim derken görüntüdeki ram slot kısmının yarısının kırık olduğunu farkettim. zaten kasa eve geldiğinde ben yoktum kasada biraz yamukluk vardı ne kargo şirketi nede aldığım tanınan firma hatasını kabul etti elimde kaldı ilgilenecek vaktim yoktu bugünde bu durumla karşılaşmam açıkcası iyice soğudum çalışıp para biriktirip değiştirmeyi düşünüyorum kasa ve anakartı satarken bu durumlar yüzünden 2.el fiyatındanda düşükte satmak zorunda kalcam

Ekler

• 6666.jpg
    6666.jpg
    135.9 KB · Hit: 55
  • WhatsApp Image 2020-05-27 at 21.17.22 (1).jpeg
    WhatsApp Image 2020-05-27 at 21.17.22 (1).jpeg
    46.1 KB · Hit: 45
  • WhatsApp Image 2020-05-27 at 21.17.22.jpeg
    WhatsApp Image 2020-05-27 at 21.17.22.jpeg
    75 KB · Hit: 42
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR