1-)Dolandırılmamak için get kulanmalısınSahibinden sitesinde 2500-3500 TL arasında rx5700xt ve rtx2070 gibi kartlar satılıyor. Bu kartlar alınır mı ? Alırken neye dikkat etmeliyi
Garantisi olup olmadiğina kesin dikkat et kutusu olursa iyi olur bunun yaninda test yapmadan alma fiziki hasar var mi bak ve alırken önden kapora gibi şeyler göndermeSahibinden sitesinde 2500-3500 TL arasında rx5700xt ve rtx2070 gibi kartlar satılıyor. Bu kartlar alınır mı ? Alırken neye dikkat etmeliyim ?
Kendi şehrinden alıyorsan eğer bilgisayarcıda felan test ettirip alSahibinden sitesinde 2500-3500 TL arasında rx5700xt ve rtx2070 gibi kartlar satılıyor. Bu kartlar alınır mı ? Alırken neye dikkat etmeliyim ?
Ben rx570 aldım sıkıntı çıkmadı get le aldımKendi şehrimde satan yok. Başka yerde satıyorlar. Fiyatlar çok makul ama korkularım var.
5-6 binlik kartlar 3500 satıyorlar ve garantileri de var. Sıfıra para yetmez2 3 ay öncesine Evga Gtx 1080 TI aldım. 2. El İstanbuldan aldım konyadaydım aldım test ettim ve ona göre aldım satıcıyla anlaşıp. Sana tavsiyem satıcıyla çok iyi anlaş ve en önemli unsurlardan birisi garantisinin olup olmadığına çok dikkat et gerekirse kartı almadan seri numasını alıp test et. Bunları dikkat alarak al gerisi takdir ilahi.
Agacım dediğim gibi işte çok dikkat et çokkk garantisi var der yoktur ama onda dikkat et paran çöpe gitmesin5-6 binlik kartlar 3500 satıyorlar ve garantileri de var. Sıfıra para yetmez