Neler Yeni

Yardım 2. El Ekran Karti Almadan Once Ne Yapilmali?

ege001

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,881
İsim
ege erdem demirelli
2. el rx6600 alacagim kutulu-faturali-garantili. Almadan once hangi testleri yapmaliyim?

Livaković

80+ Silver
2. el rx6600 alacagim kutulu-faturali-garantili. Almadan once hangi testleri yapmaliyim?
Furmark testi yapacaksın ısı değerlerine bakacaksın içi açılmışmı vidalarına etiketlerine bakacaksın kırığı çıkığı varmı diye bakacaksın genel bakış sonrası bir sorun görmüyorsanız alırsınız hocam çokta takıntı yapmayın genel kontrol yapın sorun yoksa alın

ThEagles

80+ Bronze
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
330
İsim
Berk
Furmark testinde sıcaklık ve fan yüzdesini kontrol et. 70 dereceye kadar kabul edilebilir, fan yüzdesi ise 50-60'ı geçmesin.

ege001

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,881
İsim
ege erdem demirelli
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Furmark testi yapacaksın ısı değerlerine bakacaksın içi açılmışmı vidalarına etiketlerine bakacaksın kırığı çıkığı varmı diye bakacaksın genel bakış sonrası bir sorun görmüyorsanız alırsınız hocam çokta takıntı yapmayın genel kontrol yapın sorun yoksa alın
Tesekkurler

Pasacik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Paşa Gültekin
Discord
sanalgaypasa
Hocam şunu unutmayın ki olay sadece furmark değil. Ben GTX 1080 aldım sahibindenden, adamın attığı testlerde kart 74 derece iken bende 92 derecelerde. Undervolt yapıp ve power limit'i kısarak anca çözüme kavuşabildim. tabii ki performans etkisi fazla. Yani yüz yüze gidebiliyorsanız öyle almaya çalışın. Testlerini yüz yüze yapın.

SucukEkmek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,000
İsim
Emre Kaan
Instagram
emrekaan.038
Hocam şunu unutmayın ki olay sadece furmark değil. Ben GTX 1080 aldım sahibindenden, adamın attığı testlerde kart 74 derece iken bende 92 derecelerde. Undervolt yapıp ve power limit'i kısarak anca çözüme kavuşabildim. tabii ki performans etkisi fazla. Yani yüz yüze gidebiliyorsanız öyle almaya çalışın. Testlerini yüz yüze yapın.
Sen alışveriş yapmayı bilir misin ya 😂

ege001

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,881
İsim
ege erdem demirelli
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam ben 2. el yuz yuze olmadan alisveris yapmiyorum gidip kendim test edip alacagim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,379
Üyeler
164,301
Son üye
arthurelyrion
Top Bottom