ege001
80+ Silver
Dahası
2. el rx6600 alacagim kutulu-faturali-garantili. Almadan once hangi testleri yapmaliyim?
Furmark testi yapacaksın ısı değerlerine bakacaksın içi açılmışmı vidalarına etiketlerine bakacaksın kırığı çıkığı varmı diye bakacaksın genel bakış sonrası bir sorun görmüyorsanız alırsınız hocam çokta takıntı yapmayın genel kontrol yapın sorun yoksa alın2. el rx6600 alacagim kutulu-faturali-garantili. Almadan once hangi testleri yapmaliyim?
TesekkurlerFurmark testi yapacaksın ısı değerlerine bakacaksın içi açılmışmı vidalarına etiketlerine bakacaksın kırığı çıkığı varmı diye bakacaksın genel bakış sonrası bir sorun görmüyorsanız alırsınız hocam çokta takıntı yapmayın genel kontrol yapın sorun yoksa alın
Ne demek son olarak ürünün servis kaydı varmı diye seri numarasındanda kontrol edebilirsiniz arızası varmı diye ama ilk mesajımdaki testlerde ürün başarıyla geçerse arızası yoktur kuvvetle muhtemel ama siz genede kontrol etmek isterseniz bununda bilgisini bırakayımTesekkurler
Hocam şunu unutmayın ki olay sadece furmark değil. Ben GTX 1080 aldım sahibindenden, adamın attığı testlerde kart 74 derece iken bende 92 derecelerde. Undervolt yapıp ve power limit'i kısarak anca çözüme kavuşabildim. tabii ki performans etkisi fazla. Yani yüz yüze gidebiliyorsanız öyle almaya çalışın. Testlerini yüz yüze yapın.2. el rx6600 alacagim kutulu-faturali-garantili. Almadan once hangi testleri yapmaliyim?
Sen alışveriş yapmayı bilir misin yaHocam şunu unutmayın ki olay sadece furmark değil. Ben GTX 1080 aldım sahibindenden, adamın attığı testlerde kart 74 derece iken bende 92 derecelerde. Undervolt yapıp ve power limit'i kısarak anca çözüme kavuşabildim. tabii ki performans etkisi fazla. Yani yüz yüze gidebiliyorsanız öyle almaya çalışın. Testlerini yüz yüze yapın.
Hocam ben 2. el yuz yuze olmadan alisveris yapmiyorum gidip kendim test edip alacagimHocam şunu unutmayın ki olay sadece furmark değil. Ben GTX 1080 aldım sahibindenden, adamın attığı testlerde kart 74 derece iken bende 92 derecelerde. Undervolt yapıp ve power limit'i kısarak anca çözüme kavuşabildim. tabii ki performans etkisi fazla. Yani yüz yüze gidebiliyorsanız öyle almaya çalışın. Testlerini yüz yüze yapın.
O zaman gayet mantıklı.Hocam ben 2. el yuz yuze olmadan alisveris yapmiyorum gidip kendim test edip alacagim