Neler Yeni

2.el ekran kartı almak mantıklı mı? Nvidia marka

calmioss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
ercan
2. El ekran kartları bakıldığında çok uyguns denk gelıyo ama alması mantıklı mı bılmıyorum alırken nelere dikkat edilir felan

Nezha

80+ Bronze
2. El ekran kartları bakıldığında çok uyguns denk gelıyo ama alması mantıklı mı bılmıyorum alırken nelere dikkat edilir felan
3 yaşından büyük kart almamaya özen göstermek lazım. Garantisi olmasa da faturasını iste. Görmeden test etmeden alma. Test etsen de etrafını bir incele açılıp açılmadığını anlarsın arka plaka veya vida aşınmalarından. 3 yaşından büyükse açılmış olması normal macun ve termal ped değişmiştir.

AntremanKoçuMünir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,092
İsim
Ali
Yıllardır kart alıp satarım. Almadan önce furmark testi isterim. Ortalama 10-15dk teste kalsa bakarım. Dengesiz bir performans veriyor mu ? Kart bakımlı mıdır bakımsız mıdır diye...

Genelde ısınmayan, kronik sorunu olmayan modelleri tercih ederim. Örnek verecek olursam RX 4 ve Rx5 serisinden uzak durdum. GTX 1 ve 2 serinde hiç sorun yaşamadım gibi...

calmioss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
ercan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yıllardır kart alıp satarım. Almadan önce furmark testi isterim. Ortalama 10-15dk teste kalsa bakarım. Dengesiz bir performans veriyor mu ? Kart bakımlı mıdır bakımsız mıdır diye...

Genelde ısınmayan, kronik sorunu olmayan modelleri tercih ederim. Örnek verecek olursam RX 4 ve Rx5 serisinden uzak durdum. GTX 1 ve 2 serinde hiç sorun yaşamadım gibi...
3070 ti düşünüyorum 2. El mantıklı mı

AntremanKoçuMünir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,092
İsim
Ali
Sıcaklık değerleri iyi ve fiyatı güzel ise neden mantıklı olmasın ki... Intel arc 750 alırken millet alınmaz diye söylerdi. 4750 liraya mis gibi kullanıp 5.250 liradan sattım. Önemli olan piyasadan uyguna ve sorunsuz kartları bulmak.

Asus Strix, MSI Gaming X gibi kartlar üzmüyor.

Top Bottom