Neler Yeni

2.EL iPHONE 6S 1000 TL ALINIR MI?

DonanımFikir

Miraç Kandiliniz Mübarek Olsun
Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,813
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
800 TL ye almaya çalış
900Tl den de fazla verilmez bence.
Keşke ilan sahibi biraz daha detay verseymiş ürün hakkında.

BoraYücel

80+ Bronze
Bataryası değişmiş markasını yazmış ama bilmiyorum belkide dandiktır

TEŞKİLAT

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
16gb depolama az değil mi ya
depolama açısından problem yok benim için fakat fiyat diğer ilanlara göre düşük şüphelendim biraz
Mesaj otomatik birleştirildi:

800 TL ye almaya çalış
900Tl den de fazla verilmez bence.
Keşke ilan sahibi biraz daha detay verseymiş ürün hakkında.
ben bilgi aldım parmak izi dahil her fonksiyonu sorunsuz çalışıyormuş bataryasını da yeni deji batarya ile değiştirmiş. Görmeye gittiğimde nelere dikkat edeyim bilginiz var mıdır?

Ratorest

80+ Silver
16 gb sakın alma benim telefonum 16gb ve çok pişmanım hiçbirşey yüklenmiyor

-pSx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
424
İsim
Selçuk Çiçek
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, Overclock, Oyun
Instagram
@cicekselcukk
Telefonun bataryası değişmiş, Apple tarafında değiştirilmediyse eğer telefonun içi açılmış demektir, ve yan sanayisi bataryalar oldukça kalitesiz sorunlu, eğer Apple tarafında değiştiğini iddia ediyorsa arkadaş, bu işlem ile ilgili bir makbuz muhakkak elinde bulunacaktır, öyleyse onu göstermesini rica edin.

Eğer gerçekten Apple tarafından değiştirilmişse ve 16GB’da size yetiyorsa alabilirsiniz.

Not: Batarya Apple’dan değişmedi ama %100 orjinal batarya falan gibi şeyler söylenirse sakın ola inanmayın, dünyanın hiçbir yerinde orjinal Apple parçaları bulamazsınız, Apple parça satışı yapmaz, piyasada orjinal diye satılan ürünler birebir imitasyon, ya da ucuz çakmalardan başka bir şey değildir.

Ratorest

80+ Silver
16 gb sakın alma benim telefonum 16gb ve çok pişmanım hiçbirşey yüklenmiyor
zaten sana 5-6 gb kalıyor onunda çoğu fotoraf video oyun yüklemek istiyorsun alan yok tavsiyem 32-64 gb almandır
Mesaj otomatik birleştirildi:

yok kanka benim için depolama problem değil telefonu sadece genel amaçlar için kullanıyorum
knk eğer telefonu alırsan benim dediğimi anlıcaksın ama yinede sen bilirsin

TEŞKİLAT

80+ Silver
Telefonun bataryası değişmiş, Apple tarafında değiştirilmediyse eğer telefonun içi açılmış demektir, ve yan sanayisi bataryalar oldukça kalitesiz sorunlu, eğer Apple tarafında değiştiğini iddia ediyorsa arkadaş, bu işlem ile ilgili bir makbuz muhakkak elinde bulunacaktır, öyleyse onu göstermesini rica edin.

Eğer gerçekten Apple tarafından değiştirilmişse ve 16GB’da size yetiyorsa alabilirsiniz.

Not: Batarya Apple’dan değişmedi ama %100 orjinal batarya falan gibi şeyler söylenirse sakın ola inanmayın, dünyanın hiçbir yerinde orjinal Apple parçaları bulamazsınız, Apple parça satışı yapmaz, piyasada orjinal diye satılan ürünler birebir imitasyon, ya da ucuz çakmalardan başka bir şey değildir.
öncelikle verdiğiniz bilgilerden dolayı çok teşekkürler fakat apple'ın orijinal pilleri aşırı pahalı olduğu için çoğu kişi DEJİ marka piyasada çok satılan bir batarya ile değiştiriyor bu ilandaki kişi de DEJİ marka batarya ile değiştirmiş pek sıkıntı olmaz herhalde?

wpa_supplicant

80+ Silver
En İyi Cevap
22
O telefona maksimum 650 veririm

Top Bottom