Neler Yeni

2. el kamerası ekranı vs güzel telefon arıyorum

Bukr3j

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
Ayberk SOKUL
Bütçe
3000
Telefonda daha çok film seyredip, manga tarzı çizgi romanlar okuyacağım. Film seyredeceğim için ekranı güzel bir telefon almak istiyorum. (Tabi kamera kaliteside iyi olması lazım) Aklımda şu ana kadar iPhone X vardı ama 3000TL bandındakiler FaceId sıkıntılı vs. - fiyatı daha da arttırabilirim 200-500 falan -

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Telefonda daha çok film seyredip, manga tarzı çizgi romanlar okuyacağım. Film seyredeceğim için ekranı güzel bir telefon almak istiyorum. (Tabi kamera kaliteside iyi olması lazım) Aklımda şu ana kadar iPhone X vardı ama 3000TL bandındakiler FaceId sıkıntılı vs. - fiyatı daha da arttırabilirim 200-500 falan -
Bu ihtiyaçlar için bütçenize uygun sıfır ve OLED ekranlı Android telefonlar mevcut. Niye başkasının eskittiğini kullanasınız ki?

Samsung M21
Oppo A74
Xiaomi Redmi Note 10
Oppo Reno 4 Lite

Bukr3j

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
Ayberk SOKUL
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu ihtiyaçlar için bütçenize uygun sıfır ve OLED ekranlı Android telefonlar mevcut. Niye başkasının eskittiğini kullanasınız ki?

Samsung M21
Oppo A74
Xiaomi Redmi Note 10
Oppo Reno 4 Lite
Samsung sevmem, teknolojisi kaliteli ama yazılımı genel olarak kötü olarak görüyorum ben. Yani sevmiyorum Samsung telefon. 1 yıldan uzun süredir piyasayı hiç kontrol etmediğim -psikolojim kaldırmadığı için- sordum. Araştırmayada çekiniyorum dolardan dolayı vs. Bir de iPhone kullanma hevesim var.

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Samsung sevmem, teknolojisi kaliteli ama yazılımı genel olarak kötü olarak görüyorum ben. Yani sevmiyorum Samsung telefon. 1 yıldan uzun süredir piyasayı hiç kontrol etmediğim -psikolojim kaldırmadığı için- sordum. Araştırmayada çekiniyorum dolardan dolayı vs. Bir de iPhone kullanma hevesim var.
Android tarafının en iyi yazılımı şu anda Samsung'da. Samsung'la yarışabilecek bir tek OnePlus var, onun da Türkiye garantisi problem.
Çizgi roman-manga'yı iPhone'un küçücük ekranında zor okursunuz. 6.4 inç ve üzeri doğru düzgün bir Android telefon almanızı öneririm, tabii ki karar sizin.

Top Bottom