hocam elimde AJAZZ AK680 sıfır klavye var istanbuldayım eğer istanbuldaysan 850 den veriyorumUganda'da yaşıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Uganda'da yaşıyorum
Foto var mı hocam param güvende ile alırımhocam elimde AJAZZ AK680 sıfır klavye var istanbuldayım eğer istanbuldaysan 850 den variyorum
Bir an Türkiye'de böyle fiyatlar imkansız anlamda felan diye dalga amaçlı soru zannettim kusura bakmayın fotoğraf varsa atabilir misiniz? Param güvende ile almak tercihimhocam elimde AJAZZ AK680 sıfır klavye var istanbuldayım eğer istanbuldaysan 850 den variyorum
nerde yaşadığını bu yüzden öğrenmek istedim başka bi amacı yok
maalesef hocam param güvende bende çalışmıyor elden verebilirim ancakFoto var mı hocam param güvende ile alırım
Bir an Türkiye'de böyle fiyatlar imkansız anlamda felan diye dalga amaçlı soru zannettim kusura bakmayın fotoğraf varsa atabilir misiniz? Param güvende ile almak tercihim
Ne yazıkki, konum uzak sonuçta Ugandalıyımmaalesef hocam param güvende bende çalışmıyor elden verebilirim ancak
Bunun 2. Eli alınır mı? Hocam gevşiyor dediniz ama Z11 ler var onlar daha iyi diye biliyorumGamePower Overlord 60M Mekanik Mavi Switch Türkçe Q 88 Tuş USB Gaming Klavye Siyah Fiyatları ve Özellikleri
GamePower Overlord 60M Mekanik Mavi Switch Türkçe Q 88 Tuş USB Gaming Klavye Siyah en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
al geç ya tatmin edici bi klavye . ama çok uzun süre kullanamazsın 2-3 yılda yaylar gidiyor. ben 2-3 yılda bir yenisini alıyorum tepe tepe kullanıyorum.