nedenRX 580 alma kardeşim.
GTX 1650 al 2. Elmining yapıldı mı diye sorduğumda ise "Hocam bir toptan kart alımı satımı yapıyoruz ürünler sıfır ayarında hatta sıfır olarak gümrük ve ihalelerden toplu alınıyor min 1 bin adet piyasa ve müşteriye dağılıyor mining ve tamire karşı komple garantili zaten ve mining söz konusu değil alakamizin olmadığı bir müessesedir" diye cevap verdi
Mesaj otomatik birleştirildi:
neden
Mining yapılmış gibi duruyor ama bakımsız da olabilir, ekran kartı cortlamazsa bakım yapıp 2-3 sene idare edebilirmining yapıldı mı diye sorduğumda ise "Hocam bir toptan kart alımı satımı yapıyoruz ürünler sıfır ayarında hatta sıfır olarak gümrük ve ihalelerden toplu alınıyor min 1 bin adet piyasa ve müşteriye dağılıyor mining ve tamire karşı komple garantili zaten ve mining söz konusu değil alakamizin olmadığı bir müessesedir" diye cevap verdi
neden
1500%99 fan fazla sesli çalışır gibi. furmarkta fan doğru çalışmıyor diye birşeyler duymuştum ne kadar doğru bilmiyorum. fiyatı nedir kartın ?
2 hafta önce sattım, AMD tarihinin en sorunlu kartı olabilir. Sürekli driver çökmeleri alacaksın oyunların falan zehir olacak ve ısı konusunda kötü bir kart.mining yapıldı mı diye sorduğumda ise "Hocam bir toptan kart alımı satımı yapıyoruz ürünler sıfır ayarında hatta sıfır olarak gümrük ve ihalelerden toplu alınıyor min 1 bin adet piyasa ve müşteriye dağılıyor mining ve tamire karşı komple garantili zaten ve mining söz konusu değil alakamizin olmadığı bir müessesedir" diye cevap verdi
neden
fiyatı fena değilmiş ama sesli çalışır. ben olsam almazdım kart %60 fanda falan 80 dereceyi geçer. ama alınabilir ben tercih etmezdim sadece
Kendim kullanıyorum uzun zamandır imzada göründüğü gibi. Bir sorun yaşamadım hala driver çökmesi vs.2 hafta önce sattım, AMD tarihinin en sorunlu kartı olabilir. Sürekli driver çökmeleri alacaksın oyunların falan zehir olacak ve ısı konusunda kötü bir kart.
Hocam teknoloji şans işi, sende çıkmaz geri kalan 10 kişide çıkar. Bu kart sorunludur ben uyarıyorum.Kendim kullanıyorum uzun zamandır imzada göründüğü gibi. Bir sorun yaşamadım hala driver çökmesi vs.
Zaten 2000 rpmden sonrası falan pancar motoru ya bildiğin%99 fan fazla sesli çalışır gibi. furmarkta fan doğru çalışmıyor diye birşeyler duymuştum ne kadar doğru bilmiyorum. fiyatı nedir kartın ?