Neler Yeni

Çözüldü✓ 2.el rx 580 8gb furmark testi bu alınır mı

Folkwin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ali Emre Silindir
WhatsApp Image 2023-06-10 at 17.09.31.jpeg

uzayalkan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Uzay Alkan
Discord
ρredator#1881
RX 580 alma kardeşim.

Folkwin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ali Emre Silindir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
mining yapıldı mı diye sorduğumda ise "Hocam bir toptan kart alımı satımı yapıyoruz ürünler sıfır ayarında hatta sıfır olarak gümrük ve ihalelerden toplu alınıyor min 1 bin adet piyasa ve müşteriye dağılıyor mining ve tamire karşı komple garantili zaten ve mining söz konusu değil alakamizin olmadığı bir müessesedir" diye cevap verdi
Mesaj otomatik birleştirildi:

RX 580 alma kardeşim.
neden

Enes34Nacir

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,721
İsim
Enes Nacir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama kasa
mining yapıldı mı diye sorduğumda ise "Hocam bir toptan kart alımı satımı yapıyoruz ürünler sıfır ayarında hatta sıfır olarak gümrük ve ihalelerden toplu alınıyor min 1 bin adet piyasa ve müşteriye dağılıyor mining ve tamire karşı komple garantili zaten ve mining söz konusu değil alakamizin olmadığı bir müessesedir" diye cevap verdi

neden
GTX 1650 al 2. El

omer_34

80+ Silver
%99 fan fazla sesli çalışır gibi. furmarkta fan doğru çalışmıyor diye birşeyler duymuştum ne kadar doğru bilmiyorum. fiyatı nedir kartın ?

Rilroalpt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
730
İsim
Eren Emirhan Tuner
Instagram
eren.emirhan_tuner
Steam
rilro59
Twitter
rilroalpt
Discord
Ril/Eren#2440

neden
Mining yapılmış gibi duruyor ama bakımsız da olabilir, ekran kartı cortlamazsa bakım yapıp 2-3 sene idare edebilir

uzayalkan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Uzay Alkan
Discord
ρredator#1881

neden
2 hafta önce sattım, AMD tarihinin en sorunlu kartı olabilir. Sürekli driver çökmeleri alacaksın oyunların falan zehir olacak ve ısı konusunda kötü bir kart.

omer_34

80+ Silver

Rilroalpt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
730
İsim
Eren Emirhan Tuner
Instagram
eren.emirhan_tuner
Steam
rilro59
Twitter
rilroalpt
Discord
Ril/Eren#2440
2 hafta önce sattım, AMD tarihinin en sorunlu kartı olabilir. Sürekli driver çökmeleri alacaksın oyunların falan zehir olacak ve ısı konusunda kötü bir kart.
Kendim kullanıyorum uzun zamandır imzada göründüğü gibi. Bir sorun yaşamadım hala driver çökmesi vs.

uzayalkan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Uzay Alkan
Discord
ρredator#1881
Kendim kullanıyorum uzun zamandır imzada göründüğü gibi. Bir sorun yaşamadım hala driver çökmesi vs.
Hocam teknoloji şans işi, sende çıkmaz geri kalan 10 kişide çıkar. Bu kart sorunludur ben uyarıyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,168
İsim
a l p e r
%99 fan fazla sesli çalışır gibi. furmarkta fan doğru çalışmıyor diye birşeyler duymuştum ne kadar doğru bilmiyorum. fiyatı nedir kartın ?
Zaten 2000 rpmden sonrası falan pancar motoru ya bildiğin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,012,030
Üyeler
160,335
Son üye
Rogas
Top Bottom