Neler Yeni

Çözüldü✓ 2.el RX6600 dolandırılır mıyım

Harun01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Harun Gündel
İyi günler arkadaşlar 2 konuda yardım isteyeceğim sizden,en başından anlatayım elimde 1660ti ventus var letgoda satıcı buldum 3.300 e satacağım fakat elden vermeye korkuyorum ya sahte para verirse?şöyle düşündüm buluştuğumuzda ben banka hesabı numaramı vereyim parayı yollasın öyle teslim edeyim.Tavsiyelerinizi bekliyorum...
2. konu sahibindenden 2.el rx6600 alacağım fakat dolandırılmaktan korkuyorum amazon jp den alındığında bi ara çok ucuza geliyor diye hatırlıyorum o yüzden fiyatı normal geldi satıcıyada sordum ''elinizde 3 tane ekran kartı var %90 minigli durumları nasıl?''diye adamda 1 tanesi kendim kullanıyorum gayet iyi çalışıyor bir sıkıntısı yok dedi tabii yalan söylüyorda olabilir ama bilemedim 5 6 ay minig yapıldıysa benim için çok problem değil(düzgün koşullarda)
param güvendede dolandırlırma ihitmalım varmı?Ekran kartı geldiğinde her türlü testi yapacağım ufak bir sıkıntı bile çıkarsa direk iade edeceğim
Mesaj otomatik birleştirildi:

EK:Adam al satçı olduğunu söyledi profilindeki ilanlarlada uyuşuyor

Ekler

• resim_2023-06-21_143605840.png
    resim_2023-06-21_143605840.png
    382.2 KB · Hit: 92

R3b311i0n_01

80+ Bronze
silindi

Son düzenleme:

Harun01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Harun Gündel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Param güvende ile alımda iade durumunda siteye ödediğin komisyon yanıyor.

Elden satışta tek başına gitme, buluşma yeri olarak kalabalık yerler seç.
tamam öyle yapacağım babamlada giderim %90

Harun01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Harun Gündel
Adam haklı korkmakta. Bu ürünler elektronik ürünler ve hepsine biçilmiş belli bir ömür var. Kim çılgınlar gibi mining yapmaktan devreleri yanma noktasına gelmiş ekran kartı almak ister ki?
Kanka baya ağır oyunlar var pcmde hepsinde test mest ne varsa yapacağım en ufak bir sıkıntıda direk iade etmeyi düşünüyorum öyle bir şansım varmı?

Max bütçe ne kadar
kanka 3400 3500 max

hikoo

80+ Bronze
Urunu satin aldigin adam kurumsal firma degil ki, adam test yap sikinti cikarsa getir derse geri verirsin ama alisverisi yaptiktan sonra beni ilgilendirmez derse de bir sey yapamazsin

Harun01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Harun Gündel
ondan korkuyorum param güvendede 3 gün koşulsuz iade var diye biliyorum

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,272
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım
İyi günler arkadaşlar 2 konuda yardım isteyeceğim sizden,en başından anlatayım elimde 1660ti ventus var letgoda satıcı buldum 3.300 e satacağım fakat elden vermeye korkuyorum ya sahte para verirse?şöyle düşündüm buluştuğumuzda ben banka hesabı numaramı vereyim parayı yollasın öyle teslim edeyim.Tavsiyelerinizi bekliyorum...
2. konu sahibindenden 2.el rx6600 alacağım fakat dolandırılmaktan korkuyorum amazon jp den alındığında bi ara çok ucuza geliyor diye hatırlıyorum o yüzden fiyatı normal geldi satıcıyada sordum ''elinizde 3 tane ekran kartı var %90 minigli durumları nasıl?''diye adamda 1 tanesi kendim kullanıyorum gayet iyi çalışıyor bir sıkıntısı yok dedi tabii yalan söylüyorda olabilir ama bilemedim 5 6 ay minig yapıldıysa benim için çok problem değil(düzgün koşullarda)
param güvendede dolandırlırma ihitmalım varmı?Ekran kartı geldiğinde her türlü testi yapacağım ufak bir sıkıntı bile çıkarsa direk iade edeceğim

EK:Adam al satçı olduğunu söyledi profilindeki ilanlarlada uyuşuyor
Furmark testi iste kolay çözüm

Harun01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Harun Gündel
Beni asıl ekran kartının bozuk gelmesi korkutuyor

beskazalichinese

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,013
İsim
Sadettin Y
dolap-get-param guvende vb hic guvenmiyorum. ek olarak satıcının profil olusturması haziran 2023, şahsen satın almazdım.

Top Bottom