Neler Yeni

Çözüldü✓ 2.el RX6600 dolandırılır mıyım

Doyl

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
243
İsim
Doyl
Kanka baya ağır oyunlar var pcmde hepsinde test mest ne varsa yapacağım en ufak bir sıkıntıda direk iade etmeyi düşünüyorum öyle bir şansım varmı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

kanka 3400 3500 max
Adamdan da test istesene kanka

Margsauv

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
İbrahim
Kanka baya ağır oyunlar var pcmde hepsinde test mest ne varsa yapacağım en ufak bir sıkıntıda direk iade etmeyi düşünüyorum öyle bir şansım varmı?

kanka 3400 3500 max

İadeyi nasıl yapacaksın ki kardeş? Ben adamdan ekran kartı satın alsam orijinal fanlarını söküp kendime taksam sonra da iade etsem bunun fanlar orijinal değil çakma diye beleşten fan çıkartmış olacağım kendime. Nasıl ispat edeceksin ki bunu? Adam ben sapasağlam gönderdim bir sıkıntısı yoktu kendi yakmış der geçer kenara. İkinci elde iade miade olmaz.

rave

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,045
İsim
Ahmet Şeker
param güvende asıl satıcı için riskli sen içine birebir aynı kartın bozuk halini koyup iade etsen kabul ediyorlar adam da kalıyor öyle tek problem kartta sıkıntı varsa iade edince komisyon yanar o da çok büyük bi para değildir zaten elden al-sat çok yaptım hiç sahte paraya denk gelmedim
sadece al satçı olup hesabı yeni açması garip onunda sıkıntı olacağını sanmam

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Özen özer
Ben şahsen daha yeni açılmış bir hesaptan param güvende harici alışveriş yapmazdım.
Pazar güvende de de şöyle bir sıkıntı var . Ürün bozuk geldi diyelim satıcı ben sağlam gönderdim kabul etmiyorum vs deyip kabul etmeyebiliyor. Genelde alıcı haklı sahibindene göre o konuda bir tık şanlşı oluyor alıcı ama Burada da sorun başlıyor sahibinden.com banane kardeşim o zaman aranızda halledin diyebiliyor ve hobaaa uğraş mahkeme vs olayları çıkabiliyor ortaya ...

rave

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,045
İsim
Ahmet Şeker
İadeyi nasıl yapacaksın ki kardeş? Ben adamdan ekran kartı satın alsam orijinal fanlarını söküp kendime taksam sonra da iade etsem bunun fanlar orijinal değil çakma diye beleşten fan çıkartmış olacağım kendime. Nasıl ispat edeceksin ki bunu? Adam ben sapasağlam gönderdim bir sıkıntısı yoktu kendi yakmış der geçer kenara. İkinci elde iade miade olmaz.
param güvende öyle işlemiyor hocam koşulsuz şartsız iade hakkı var öyle bir durumda adamın elinde kartın sağlam olduğuna dair kanıt olmadığı sürece satıcının elinde patlıyor

Trifact

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,553
İsim
Yusuf
İyi günler arkadaşlar 2 konuda yardım isteyeceğim sizden,en başından anlatayım elimde 1660ti ventus var letgoda satıcı buldum 3.300 e satacağım fakat elden vermeye korkuyorum ya sahte para verirse?şöyle düşündüm buluştuğumuzda ben banka hesabı numaramı vereyim parayı yollasın öyle teslim edeyim.Tavsiyelerinizi bekliyorum...
2. konu sahibindenden 2.el rx6600 alacağım fakat dolandırılmaktan korkuyorum amazon jp den alındığında bi ara çok ucuza geliyor diye hatırlıyorum o yüzden fiyatı normal geldi satıcıyada sordum ''elinizde 3 tane ekran kartı var %90 minigli durumları nasıl?''diye adamda 1 tanesi kendim kullanıyorum gayet iyi çalışıyor bir sıkıntısı yok dedi tabii yalan söylüyorda olabilir ama bilemedim 5 6 ay minig yapıldıysa benim için çok problem değil(düzgün koşullarda)
param güvendede dolandırlırma ihitmalım varmı?Ekran kartı geldiğinde her türlü testi yapacağım ufak bir sıkıntı bile çıkarsa direk iade edeceğim

EK:Adam al satçı olduğunu söyledi profilindeki ilanlarlada uyuşuyor
kartlar yurtdışı potansiyel mining ve arıza çıkarması durumunda şapa oturdunuz demektir. arıza verdi diyelim sağda solda tamirci aranması muhtemel.

Harun01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Harun Gündel
evet hocam bbende araştırdım param güvendede genelde satıcı dolandırılabilir alıcı kolay kolay dolandırılmaz

kartlar yurtdışı potansiyel mining ve arıza çıkarması durumunda şapa oturdunuz demektir. arıza verdi diyelim sağda solda tamirci aranması muhtemel.
ondanda korkuyorum 5 gün sonra bozulursa napacağım
:)

şimdi örnek veriyorum ekran kartı bozuk geldi yada sıkıntılı geldi ben param güvende ile iade edemiyorum muyum?

Son düzenleme:

Trifact

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,553
İsim
Yusuf
evet hocam bbende araştırdım param güvendede genelde satıcı dolandırılabilir alıcı kolay kolay dolandırılmaz

ondanda korkuyorum 5 gün sonra bozulursa napacağım
:)

şimdi örnek veriyorum ekran kartı bozuk geldi yada sıkıntılı geldi ben param güvende ile iade edemiyorum muyum?
çok kısa süre sanırım 24 saat mi 12 saat mi ne o kadar. onun dışında hiçbirşekilde param güvende olaya girmiyor. ben paranı satıcıya şu kadar saat sonra aktardım diyor bir sorun çıkarsa sen çözeceksin diyor yani kısaca. param güvende ürünün sana sağlam gelip çalıştığını kontrol etmen için kısa bir süre tanıyor yani ikinci el sonuçta. he bana soruyorsan paramgüvendeye değil mining karta direk güvenme. çünkü bu kartlar para kazanmak için dibi sıyırılarak kullanılmış kartlar. öyle oyun oynandı internette gezindi değil bildiğin ağır yük işçisi gibi düşün. ne kadar sağlıklı çıkabilir ki?

Top Bottom