Neler Yeni

2.el s10e alınır mı?

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,725
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
mi9t pro almak istiyorum ama 2.el de taksit ile satan yer bulamadım ve s10e alırsam sd modelini alıcağım 3400 TL gibi bi fiyata
Mesaj otomatik birleştirildi:

şarjda da oyun oynayabilirim sorun yok yanş
Şarjda oyun oynanmaz, 4-5 aya bataryayı yok edersin ayrıca aşırı derecede ısınıyor.

pexxrd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
549
İsim
Furkan Güven
Şarjda oyun oynanmaz, 4-5 aya bataryayı yok edersin ayrıca aşırı derecede ısınıyor.
hocam ama başka seçeneğim yok poco x3 pro da dokunmatik sorunu var oyun oynadığım için büyük sorun mi9t pro taksit ile satan yer bulamıyorum

Raaazzeeer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
453
İsim
Adem Furkan ATA
Kesinlikle haklısınız hocam.

hocam ama başka seçeneğim yok poco x3 pro da dokunmatik sorunu var oyun oynadığım için büyük sorun mi9t pro taksit ile satan yer bulamıyorum
kaç taksit civarında arıyorsunuz?

Bakındığım yerler genelde 3 taksit yapıyorlar eğer mi bayisine gidersen taksit sayısını arttırma imkanın olur hele birde bir şirket hesabı ile gidersen baya taksit yapıyorlar biz benim telefonu bu şekilde aldık normalde bende de 3 taksitti şirket hesabı olunca baya böldüm tam bilmiyorum kaça böldüklerini ama baya böldüler.

Nachi

80+ Platinum
mi9t pro almak istiyorum ama 2.el de taksit ile satan yer bulamadım ve s10e alırsam sd modelini alıcağım 3400 TL gibi bi fiyata

şarjda da oyun oynayabilirim sorun yok yanş
şarjda oyun oynamak zararlı. Pili mahvediyor performansını sağlığını. Bütçe?

A32 bakabilirsiniz.

pexxrd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
549
İsim
Furkan Güven
şarjda oyun oynamak zararlı. Pili mahvediyor performansını sağlığını. Bütçe?

A32 bakabilirsiniz.
bütçe 3.5k 2.el olması lazım

ouzz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
461
İsim
Oğuz Yaka
Instagram
ouz.y
Ekranın Amoled olması, ön ve arka kameranın 4k 60fps çekmesi, kablosuz şarj olması ve optik görüntü sabitleyici olması dışında daha iyi bir özelliği yok s10e nin poco x3 pro dan.
Geriye bi tek performans kaldı zaten. Eğer kaliteli ve konforlu bi telefon kullanmak istersen s10e öneririm.

pexxrd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
549
İsim
Furkan Güven
Kesinlikle haklısınız hocam.

kaç taksit civarında arıyorsunuz?

Bakındığım yerler genelde 3 taksit yapıyorlar eğer mi bayisine gidersen taksit sayısını arttırma imkanın olur hele birde bir şirket hesabı ile gidersen baya taksit yapıyorlar biz benim telefonu bu şekilde aldık normalde bende de 3 taksitti şirket hesabı olunca baya böldüm tam bilmiyorum kaça böldüklerini ama baya böldüler.
2.el arıyorum 6 12 arası lazım ya

Raaazzeeer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
453
İsim
Adem Furkan ATA
2.el arıyorum 6 12 arası lazım ya
neden ikinci el arıyorsunuz hocam.

Mi 9T PRO ikicni el olarak şöyle bir şey var hocam link:
https://www.sahibinden.com/ilan/iki...lk-sahibinden-temiz-mi-9t-pro-942839228/detay
ufak bir kılcal çizik yazıyor arkadaşla taksit işini konuşabilirsiniz sahibinden veya letgo üzerinden kabul edenler ile taksitli alış veriş yapabilirsiniz fakat Mİ 9T PRO nun sıfır fiyatı sizin attığınız telefona baya yakın bayisine taksit için başvurabilirsiniz.

pexxrd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
549
İsim
Furkan Güven
bu fiyata daha sıfır iyi bi telefon çıkmicak diye

https://www.sahibinden.com/ilan/iki...lk-sahibinden-temiz-mi-9t-pro-942839228/detay
ufak bir kılcal çizik yazıyor arkadaşla taksit işini konuşabilirsiniz sahibinden veya letgo üzerinden kabul edenler ile taksitli alış veriş yapabilirsiniz fakat Mİ 9T PRO nun sıfır fiyatı sizin attığınız telefona baya yakın bayisine taksit için başvurabilirsiniz.
teşekkürler bi dsniyeceğim

pexxrd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
549
İsim
Furkan Güven

hocam yapmıyorlar 3 taksit yapıyolar s10e sipariş verdim gelsin bi inceleme konusu gelir herşeyi ele alıcağım

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,549
İsim
Olcay akbulut

pexxrd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
549